Skip to main content

Ludovic Orban, despre soarta conducerii TVR şi viitorul CNA: „Săptămâna viitoare vom avea un plen comun”

 
Foto: hepta
Foto: hepta
Când se va decide soarta conducerii TVR? Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor, a anunţat că şedinţa plenului reunit al Parlamentului va avea loc, cel mai probabil, săptămâna viitoare.
Publicitate
 
Şedinţa trebuia să aibă loc în această săptămână, dar s-a amânat din cauza neînţelegerilor din coaliţie din ultimele zile.
 

Pe ordinea de zi a şedinţei plenului va fi revocarea preşedinţilor TVR şi SRTV, dar se va discuta şi situaţia de la CNA, instituţie care nu a mai funcţionat de la începutul lunii februarie.
 
„Săptămâna viitoare, cel mai probabil marţi vom avea un plen comun. Vom consulta liderii de grup şi vom stabili săptămâna viitoare data plenului.
 
E un plen în care trebuie să finalizăm procedurile de constituire ale grupurilor parlamentare de prietenie (...) De asemenea, vom avea pe ordinea de zi puncte legate de CNA, puncte legate de rapoartele TVR şi SRR”, a declarat Ludovic Orban.
 
Comisiile de cultură ale Parlamentului au respins, pe 8 aprilie, rapoartele de activitate ale TVR şi SRTV pentru perioada 2017-2019, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.
 
Urmează votul din plenul Parlamentului şi totul va culmina, cel mai probabil, cu demiterea Doinei Gradea (Preşedintele TVR) şi  a lui Georgică Severin (Preşedintele SRR).
 
 
 
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    cit va trebuie sa faceti ceea ce trebuia facut din secunda doi cind ati preluat tara Asa va lalaiti si cu ccr sau avocata poporului Faceti odata curatenie dupa dragnea si psd
  • Ion Delavrancea Ion Delavrancea
    Ne iau ungurii TVR-ul!!! Nu se poate!

Trimite un comentariu

sus