Skip to main content

Şeful comunicării pe tot grupul Digi pleacă din companie după trei ani. Noua direcţie: Revolut. Ce va face acolo

 
Şeful comunicării pe tot grupul Digi pleacă din companie după trei ani. Noua direcţie: Revolut. Ce va face acolo

Şefa comunicarii pe intreg grupul Digi, Luiza Domnisoru, pleacă din companie după peste trei ani în această poziţie. Din iunie 2018, Luiza Domnişoru a fost Director al Departamentului de Comunicare şi CSR.

Publicitate

Luiza Domnişoru a trecut la compania Revolut, unde este Head of Communication.

Ce spune despre noua poziţie?

Luiza Domnişoru, pentru Paginademedia.ro:

"Am acceptat o nouă oportunitate profesională în cadrul Revolut, un business cu o creştere rapidă, care are peste 1 milion de clienţi în România, o aplicaţie fantastică ale cărei funcţionalităţi se diversifică de la o zi la alta.

Pentru moment, fiind la început, nu pot spune foarte multe despre planuri, dar sunt încântată să fac parte dintr-o echipă internaţională dinamică"

Cu peste 20 de ani de experienţă în comunicare, dintre care primii ani ca jurnalist, Luiza Domnişoru a lucrat în ultimii trei ani în Grupul Digi. Înainte, printre altele, a fost Corporate Communications Director la agenţia Rogalski şi Şeful Relaţiilor Publice la Renault România.

La începutul anilor 2000, a fost Şef al comunicării externe din TVR.

De curând, este doctorand în Ştiinţele Comunicării la Facutatea de Jurnalism din Bucureşti.

Luiza Domnişoru, Carte de vizită:

Este licenţiată în jurnalism (2001), are un master în relaţii publice şi publicitate la SNSPA (2002) şi a absolvit programul Executive MBA româno-francez INDE, organizat de ASE – Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM, Paris - 2016).

La începutul carierei, a lucrat în presa scrisă. Din 2003, a devenit membru al echipei de comunicare a TVR, iar din 2004 a coordonat activităţile de comunicare externă corporate şi comunicare de produs ale televiziunii publice.

În 2008, s-a alăturat Grupului Renault în România, ca şef Serviciu Relaţii Publice.

Înainte de a deveni director de Comunicare şi CSR al Grupului DIGI, în iunie 2018, a fost Corporate  Communications Director în cadrul agenţiei de PR Rogalski Damaschin Public Relations, gestionând conturi şi proiecte din domeniul energiei şi infrastructurii, FMCG, transporturi, asigurări etc.

În paralel, ea derulează şi activităţi didactice, fiind profesor asociat al Universităţii din Bucureşti şi membru al Consiliului Consultativ al programului Executive MBA româno-francez INDE, organizat de ASE şi CNAM (Paris).

Citeşte şi: Numire în Grupul Digi: Luiza Domnişoru este noul director de Comunicare şi CSR

Citeşte şi: De la Renault la Rogalski: Luiza Domnişoru, Corporate Communications Director la agenţia de PR

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    @ozi... eu nu sunt top manager. dar daca as fi, sa fii convins ca as fi foarte atent la cum ma imbrac, cum am parul, ce accesorii port etc. chiar si asa, ii dau clasa doamnei despre care zici ca e unul dintre cei mai buni comunicatori.
  • Ozi Ozi
    Cu astfel de comentarii sunteti lipsiti de orice bun simt! Luiza Domnisoru este unul dintre cei mai buni oameni de comunicare pe care ii stiu. Dar ce pretentii sa am de la niste postaci de 2 bani care arunca niste mesaje din frustrare. Inainte o criticati cum arata mai bine ati arunca o privire in oglinda. Dar asa sunt romanii *** dar se dau mari critici. Jenant!
  • Nae Nae
    E nasoala, da. si DIGI comunica execrabil. Arata precum comunica.
  • didi didi
    bai... cand faci parte din echipa de top manageri ar trebui sa fii mai atent la cum arati si cum te imbraci... ***

Trimite un comentariu

sus