Skip to main content

Luminiţa de la miezul nopţii. O nouă emisiune la TVR 2

 
Luminiţa Velciu. Foto: TVR
Luminiţa Velciu. Foto: TVR

O nouă emisiune în grila TVR 2 din această săptămână. Producţia este prezentată de Luminiţa Velciu şi se numeşte „Luminiţa de la miezul nopţii”.

Publicitate

Emisiunea debutează în seara de luni, 11 octombrie, de la 00:00. Se va difuza luni până joi, de la 00:00.

De menţionat: emisiunile sunt în direct, anunţă reprezentanţii TVR.

În prima ediţie se va realiza un duplex cu emisiunea „Serviciul de noapte" de la Radio România Actualităţi.

Formatul emisiunii: Luminiţa Velciu va sta de vorbă cu un invitat în prima parte, iar în a doua parte telespectatorii pot suna şi intra în direct cu moderatoarea şi invitaţii.

Ediţia din această seară, cea de debut, va avea un program diferit: în prima parte, moderatoarea Luminiţa Velciu va sta de vorbă cu telespectatorii despre ce îşi propune această emisiune, iar de la ra 0.30 se va realiza un duplex cu Maria Ţoghină, realizatoarea emisiunii „Serviciul de noapte" de la Radio România Actualităţi, care se difuzează live în acelaşi tronson orar.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Caut AVOCATI, MASS MEDIA, POLITICIENI, "OAMENI de "SUFLET"... etc.
    Sa vedem CINE este cu adevara "interesat" si NU va fugi repede LAS, ca TOTI de pâna acuma... https://www.libertatea.ro/stiri/destinul-magdalenei-moller-actrita-chinuita-de-sotul-neamt-urmarita-de-securitate-in-romania-si-lasata-fara-identitate-in-rfg-2865616
  • Caracter zero, rautate maxima,, profesionalism spre zero.... buna pentru tvr ever!
  • Săraca doamna Velciu! Revine după vreo 20 de ani la munca și risca sa își strice tenul muncind în schimbul 3. Vai, vai Ramona!

Trimite un comentariu

sus