Skip to main content

Actriţă româncă în film turcesc: Mădălina Craiu, - din Clanul şi din Umbre - joacă într-un serial turcesc

 
Actriţă româncă în film turcesc: Mădălina Craiu, - din Clanul şi din Umbre - joacă într-un serial turcesc

Un serial din Turcia va avea ca protagonistă şi o actriţă din România. Mădălina Craiu este actriţa care a filmat deja pentru producţia de pe malurile Bosforului.

Publicitate

The Turkish Detective este numele serialului care urmează să fie difuzat pe platforma online Paramount Plus. Filmările au avut loc la Istanbul.

Mădălina Craiu face parte, în prezent, din distribuţia serialului Clanul, de la Pro TV, şi a mai apărut în alte producţii precum Umbre şi Ruxx.

Ce spune despre serialul din Turcia?

“Am avut parte de o echipă plină de oameni super generoşi şi de un cast cu care mă mândresc că am avut ocazia să joc.

Proiectul la care am lucrat se numeşte “The Turkish Detective”, va fi disponibil pe Paramount Plus anul viitor şi eu am ajuns acolo datorita lui Lynsey(regizoarea) cu care am lucrat acum 4 ani şi care mi-a promis atunci că o să găsească un mod în care să mai lucrăm împreună.

Atâţia ani mai târziu, s-a ţinut de promisiune, ceea ce e unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care le-a făcut cineva faţă de mine”, a scris Mădălina Craiu pe contul său de Instagram.

The Turkish Detective este o poveste cu crime şi detectivi. Primul sezon al serialului are opt episoade şi se bazează pe seria de 24 de romane scrise de celebra Barbara Nadel.

Potrivit IMDB, personajul interpretat de Mădălina Craiu este Sara Ylmaz şi apare în două episoade (7 şi 8).

CITEŞTE ŞI: Pro TV pregăteşte un nou serial. Ce actori sunt în proiect? Mădălina Craiu, printre nume

Cine este Mădălina Craiu?

Mădălina Craiu a terminat UNATC în 2013 la clasa Prof. Dr. Adrian Titieni şi a urmat masterul la clasa Prof. Dr. Gelu Colceag. A debutat în scurtmetrajul BLU în regia lui Nicolae Constantin Tănase. De atunci a jucat într-un număr semnificativ de scurtmetraje, a apărut în două lungmetraje şi are un rol important în producţia HBO, „Umbre”.

Seriale în care a jucat Mădălina Craiu:

  • Clanul (2022)
  • RUXX (2021)
  • Luca (2020)
  • The Debt/ Datoria (2020)
  • Mo (2019)
  • Doing Money (2018)
  • Fructul oprit (2018)
  • Umbre (2014)

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • An An
    Pana la urma m-am obisnuit cu serialul Clanul, am zis ca e o banalitate la inceput, dar urmarindu-l pe Voyo fara pub se aseamana ca feeling cu Umbre...
    Cat despre actrita...are un farmec aparte, imi place mult si ca actrita...clar in serialul Ruxx rolul ei a fost mai pregnant...ideea e ca s-a cam continuat rolul de acolo si in Clanul, tot ca jurnalista....e unul din lucrurile pe care le cam urasc... Devine enervant...
    Cu un actor misto astazi empatizezi in rolul pozitiv, de victima...maine il detesti in rolul negativ... Trebuia pusa mai mult la treaba... Carmen Tanase de exemplu, care are acest talent nativ de actrita de film cu naturaletea aferenta - care nu vine cu varsta (am vazut mari actrite de la noi puse sa joace in filme, au adus teatrul in film...ceea ce nu e deloc deloc ok)... Ea acum e in rolul pozitiv, de vaicareala...alte dati juca ea personajul negativ care invartea itele povestii...aici se vede maiestria, cand rolul poate fii asumat complet...
  • Toderascu Toderascu
    Mulțumim Sabina
  • margo margo
    ROMÂNCĂ e substantiv, nu poate fi corelativ pentru ACTRIȚĂ. ceea ce vreți voi sa scrieti e adjectivul ROMÂNĂ, femininul de la ROMÂN. actor român - actriță română.
  • Sabina Sabina
    Cel de-al cincelea episod al serialului Clanul a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:29 – 22:53. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.9 puncte de rating și 23.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.5 puncte de audiență și 19.1% share.

Trimite un comentariu

sus