Skip to main content

Vrei cuţit de la Chefi la cuţite fără să participi? Antena 1 şi-a lansat magazin pentru fani

 
Vrei cuţit de la Chefi la cuţite fără să participi? Antena 1 şi-a lansat magazin pentru fani

Antena 1 a lansat un magazin online pentru fanii show-urilor de la TV. În primă fază, sunt disponibile produse personalizate cu emisiunea Chefi la cuţite, cea care şi-a consumat finala sezonului nouă aseară. 

Publicitate

Astfel, privitorii pot cumpăra cuţite, tigăi şi sorţuri, printre altele, cu sigla emisiunii jurizate de chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. 

Următoarea lansare vizează o gamă de produse concepute ca o ediţie de vară, inspirată de Super Neatza cu Răzvan şi Dani. Data estimată de lansare este începutul lunii iulie, iar până la finalul acestui an sunt programate şase lansări de game de produse şi cel puţin o ediţie limitată, spun reprezentanţii postului Intact. 

Aseară, Antena 1 a fost lider detaşat cu finala sezonului nouă Chefi la cuţite, care a fost câştigată de Narcisa Birjaru din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Mai bine de 1,8 milioane de telespectatori la ultima ediţie din sezon a cooking show-ului produs de Mona Segall. 


Citeşte şi: Narcisa Birjaru, prima femeie câştigătoare la Chefi la cuţite. A făcut parte din echipa lui Chef Scărlătescu


Citeşte şi: Antena 1, lider detaşat cu finala sezonului nouă Chefi la cuţite. Câţi români s-au uitat


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Pavel Bartoș este prezentatorul Masked Singer sezonul 2 .
  • didi didi
    numirile interimarilor de la tevereu si rra sunt ilegale, a decis ccr. poate scrieti despre asta?

Trimite un comentariu

sus