Skip to main content

Nume nou joacă în serialul Lia. A fost protagonistă în Adela, la Antena 1

 
Nume nou joacă în serialul Lia. A fost protagonistă în Adela, la Antena 1

Un nou nume se alătură serialului Lia - soţia soţului meu, de la Antena 1. Este vorba de Mara Oprea, care a fost protagonista serialului Adela, produs de Ruxandra Ion. În Adela, Mara Oprea şi-a făcut debutul ca actriţă. Ce personaj va interpreta în Lia?

Publicitate

Mara o va pune în scenă pe Carla, fiica mafiotului Gianni Rocca, interpretat de Andrei Aradits. Mara Oprea joacă rolul unei fiice care a dispărut din viaţa tatălui ei, din cauza afacerilor periculoase pe care acesta le are.

Gianni Roca este un personaj de temut şi poate părea de neclintit, dar punctul lui sensibil este fiica sa, Carla.

Mara Oprea:

"Dacă până acum v-am obişnuit cu fragilitatea şi gingăşia Adelei, de data asta, în serialul Lia – Soţia soţului meu, telespectatorii vor putea să mă urmărească într-o ipostază cu totul diferită. Mă bucur că în acest nou proiect al Antenei 1 am ocazia să joc un personaj ofertant şi controversat.

Carla este o fată misterioasă, fiica de mafiot, care îşi urmăreşte propriul interes. Căre-i tabere i se va alătura, vom vedea împreună pe parcursul serialului, aşa că fiţi alături de noi în fiecare joi, de la 20:30."

Lia poate fi urmărită în fiecare joi, de la 20.30, la Antena 1. Serialul se pregăteşte de finalul primului sezon şi mai sunt doar cinci episoade. Ultimul episod din Lia va fi pe 15 iunie.

Galerie foto:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus