Skip to main content

Marian Râlea se alătură serialului Lia, de la Antena 1

 
Marian Râlea se alătură serialului Lia, de la Antena 1

Actorul Marian Râlea se alătură distribuţiei serialului Lia - soţia soţului meu, de la Antena 1. Marian Râlea îl va interpreta pe fotograful Nae.

Publicitate

Serialul Lia este difuzat în diecare joi, de la 20.30. Lia este bazată după formula turcească Asla Vazgecmen (Niciodată nu renunţ), difuzată la noi pe Happy Channel. 

Personajele princiapale din Lia sunt Petru Vornicu (Ştefan Floroaica), fost semifinalist Exatlon şi Lia Călin (Ana Bodea).

Ce spune Marian Râlea despre personaj?

"Nae este un personaj care doreşte, din tot sufletul, să-şi recupereze viaţa. O vină de neiertat poate fi uitată şi ştearsă cu timpul? Niciodată! Nae îşi duce în suflet povara unei tragedii.

Nu cred că uitarea îl poate ajuta, pentru că Nae nu poate uita. Îşi va duce zilele mai departe ca pe o pedeapsă pe care o merită."

Despre personajul Nae:

"Personajul interpretat de Marian Râlea nu este doar un simplu fotograf şi nu este doar un om în vârstă blând, aşa cum poate părea la prima vedere.

Trecutul său ascunde o poveste cutremurătoare, care s-a soldat cu o traumă uriaşă în vieţile unor personaje din serial.

Faptele lui Nae, nu au fost nici uitate şi nici iertate, iar odată cu apariţia acestui personaj, vor fi scoase din nou la suprafaţă, lucru care va avea consecinţe majore în relaţia dintre personaje", anunţă cei de la postul de televiziune.

Marian Râlea a jucat şi în serialul Adela, produs tot de Ruxandra Ion la Antena 1. Râlea l-a pus în scenă pe Mitu Achim, tatăl Adelei (Mara Oprea).

Marian a mai jucat şi în alte seriale precum Fructul oprit, Iubire şi onoare, Războiul sexelor, dar şi în filmele Moromeţii 2, Selfie 69 şi altele.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus