Skip to main content

Marina Almăşan, emisiune despre călătorii pe TVR. De când?

 
Marina Almăşan şi luxemburghezul Georges Christen. Foto: TVR
Marina Almăşan şi luxemburghezul Georges Christen. Foto: TVR

Marina Almăşan are o nouă emisiune din acest weekend, în grila TVR 2. Se vede în fiecare weekend.

Publicitate

Producţia se numeşte „Vacanţe... de 10!” şi începe sâmbătă, 17 iulie, de la ora 15:00.

Emisiunea este, de fapt, un jurnal de călătorii al prezentatoareai TV. Almăşan a călătorit în diverse oraşe din lume şi a realizat şi interviuri.

În primul episod, Almăşan va prezenta cele mai impresionante locuri din Luxemburg, acolo unde a şi realizat un interviu cu luxemburghezul Georges Christen, un sportiv care deţine nu mai puţin de 23 de recorduri mondiale Guinness.

„Încremenirea la care ne-a condamnat pandemia se pregăteşte - sper! - să-şi dea ultima suflare! Până să re-luăm cu asalt planeta, reîntorcându-ne la uitatele călătorii de vacanţă, le propun telespectatorilor noştri un savuros Jurnal de călătorie, în mai multe episoade, care-i va plimba virtual prin nebănuite colţuri de lume.

Avantaje? Nu le trebuie test PCR, nu trebuie să scoată niciun leu din buzunar şi, mai ales, nu există riscul contaminării! ... decât, eventual, cu buna dispoziţie pe care o va degaja serialul „Vacanţe...de 10!", a declarat Marina Almăşan.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un privitor un privitor
    Nu ii dau astia de la tvr o vacanta definitiva de 10? Sa n-o mai vedem deloc?
  • DODO DODO
    rau daca le faci ( emisiunile ) rau daca nu le faci ! D-zeu sa ne mai inteleaga Astea sint pe doi dupa bucatareala Daca plecam din start cu banuieli de frauda atunci nu mai facem in veci ceva Personal le apreciez mult Nu se compara cu emisiunile mahalagiste ,, aranjate ,,
  • Camelia Camelia
    Domnule RzV
    Sunt de acord cu dumneavoastra , dar m-ati pierdut cand ati vorbit de facultate. Câți absolvenții de facultate știu ce trebuie sa faca la întâlnirea cu ursul? Trebuie sa te pui la pamant, să faci pe mortul.
  • Sirigo Sirigo
    E astea da emisiuni cât de cât

    Antenuta ce a facut cu Marinica ? Iar Zero Barat !
  • RzV RzV
    Formatul cu travel prinde destul de bine doar ca poate ar fi trebuit sa renunte la acelasi prezentator. Se pot angaja noi oameni din noua generatie ce au facut facultati si nu isi gasesc loc de munca in domeniu. Aceiasi oameni prind asemenea emisiuni in care se plimba si sunt platiti pentru asta.
  • Camelia Camelia
    Emisiune de călătorii este noua fitza a starletelor. Călatorești gratis, prezinți niște statui să pari intelectuală, faci poze pentru like-uri. Aia de la Carcotasi umblă sa se reprofileze pe calatorii, acum ca nu mai apare Huidu.
  • Alex 51 Alex 51
    Nu s-a mai saturat lumea de Marina Almasan si a ei emisiune de ...10?????
    Sa mai ladr so pe cei tineri
  • Anda Căcâcea Anda Căcâcea
    Iar o trimite pe vipera asta profitoare prin Lume pe bani de la boi.
    Nasoală țară!
    IPOCRITA LU' SOCACIU... Din ochii ăia înfundați îți dai seama ce mult adoră să prezinte ea oamenilor ceva...
    Perversă experimentată. O mică Hristache cu ștate vechi în ceaiul de la ora vax.
  • Colega de 10 Colega de 10
    Shnt curios ce sponsori va prezenta madama pe generice. Asa se si scoate, stie toata lumea smecheria de proasta factura, doar Ramona Săseanu se pare ca nu s-a prins. In atentia Curtii de Conturi, modul de actiune e simplu. Tanti Marina merge la o ambasada mișto și își prezinta master-planul, cum ca va lauda țara respectiva intr-un documentar. Diplomatii, care si-asa cam ard gazul pe la noi, abia asteapta sa se remarce la ei acasa cum ca isi promoveaza patria. Și ii faciliteaza diverse intalniri cu multinationale avand origini la ei acasa, care decarteaza calatoria. Asa ca Marina are bani si de fiu-sau pt un concediu activ, pt ca el cica filmeaza. Iar la TVR cica da productia moca, face un bine institutiei unde a crescut, cere doar diurna. In final, scrie si o carte penibilă, la care cheama la lansare personaje glorificate de ea in emisiunea de pe programul 2. Succesuri!
  • Mile Mile
    E astea da emisiuni cât de cât

Trimite un comentariu

sus