Skip to main content

Marius Pancu, în această seară la Observatorul principal al Antenei 1. Ce spune postul TV

 
Marius Pancu, în această seară la Observatorul principal al Antenei 1. Ce spune postul TV

Surpriză în această seară la Observatorul de la ora 19.00 de la Antena 1. Jurnalul de pe postul de televiziune al Intact l-a avut la pupitru pe Marius Pancu, venit de curând de la postul Digi 24.

Publicitate

Ce s-a întâmplat? De ce nu a apărut Sandra Stoicescu?

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Antena 1 au declarat că Marius Pancu va prezenta Observatorul de la ora 19.00 o perioadă, cât timp Alessandra Stoicescu este într-un concediu.

Sandra Stoicescu prezintă Observatorul de la ora 19.00 din martie 2020, după plecarea Andreei Berecleanu. În 2020,  Stoicescu revenea la jurnalul de ştiri după zece ani ca moderator la staţia Antena 3.

Alexandra Stoicescu era şi membru în consiliul de administraţie al staţiei de ştiri şi preşedinte al Fundaţiei Mereu Aproape a familiei Voiculescu.

Reamintim că Marius Pancu a plecat de la Digi24 la finalul lunii mai, după 10 ani la staţia RCS. La Antena 1, Pancu a preluat Observatorul de Noapte, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Marius Pancu a lucrat în ultimii zece ani la Digi24 (unde a început în toamna lui 2011), iar înainte a trecut pe la TVR (2008-2009) şi Prima TV (2009-2011).

Citeşte şi: După trecerea la Antena 1, Marius Pancu preia Observatorul de Noapte

Citeşte şiSandra Stoicescu revine diseară la Observatorul Antenei 1. La aproape o lună de la plecarea Andreei Berecleanu

Citeşte şiAndreea Berecleanu, despre plecarea de la Antena 1: „Nu voi accepta situaţii impuse”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Livian Livian
  Geo, tu ai auzit de profesionalism? Sau ai ramas "cum ai apucat, maica " cu ideea exprimata mai sus? Cum poti sa crezi ca in "prime times" poate fi trimis cineva sa prezinte stiri ca e febletea cuiva? Las-o draq de treaba. Esti prea naiv
 • Leo Leo
  Stoicescu si Firea(draq) cele doua antene*** marca intact, sa fim seriosi...doua insipide. Pancu un prezentator ca un prezentator...mare diferenta.

  Insa ce nu spune nimeni (de aici de pe site) DE CE a plecat Pancu de la Digi (ca multi altii)?

  Prelipceanu si "locotenentii lui" (Pandaru feat. Negrutiu) cei mai anti-televiziune din spectrul mediatic, distrug totul in aceea carcasa Digi.

  Stau si ma intreb, dece nu comenteaza nici un angajat aici? Oare le este teama de "sfanta treime) din RCS-tv?

  Sau au ceva clauze prin contracte ....?

  Din punctul meu de vedere, Pancu nu acea ce cauta in mizeria de la Digi. In rest...numai de bine.
 • Catalin Catalin
  Emma

  Ne omori cu scrisul tău fără cap și coada, fără punctuație, fără logica, fără de înteles dar plin de "și"-uri....
 • Andrei Andrei
  Era mai ușor să te uiți pe Instagramul Sandrei și să vezi că a plecat în concediu să sărbătorească ziua soțului ei, lucru anunțat de câteva zile tot pe Instagram. :))
 • Emma Emma
  Cred ca 'defavoarea' si o face numai lui dupa ce a prezentat principalul talk show de seara - in weekend si cand nu era prepiceanu si toate editiile speciale de alegeri si evenimente mari sa se duca la crime si violuri. Asta e, coloana...
 • geo geo
  ”Alessandra Stoicescu este într-un concediu”...cam subită plecarea asta în ”concediu”, la mijloc de săptămână...la fel de suspecta mi se pare alegerea noului prezentator, in defavoarea unora mai vechi, cu experienta la A 1. Este clar ca acest Pancu este feblețea cuiva din conducerea televiziunii !
 • jk jk
  Laura Nureldin,chiar Pancu a zis la final de jurnal
  Iar pentru Sandra Stoicescu nu trebuia neaparat un pdv din Antena,ci mai simplu pe pagina ei de Instagram unde a postat ca a plecat in vacanta(a pus din avion)
  Si Pancu a postat,tot pe InstaStory ca va fi in urmatoarea perioada la 19
 • Soby Soby
  La Observatorul de Noapte unde a prezentat el, cine va prezenta?

Trimite un comentariu

sus