Skip to main content

Sandra Stoicescu revine diseară la Observatorul Antenei 1. La aproape o lună de la plecarea Andreei Berecleanu

 
Sandra Stoicescu revine diseară la Observatorul Antenei 1. La aproape o lună de la plecarea Andreei Berecleanu
Foto | Antena 3

Prima zi la Observator pentru Sandra Stoicescu, după plecarea Andreei Berecleanu. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Sandra Stoicescu va prezenta diseară primul Observator, după revenirea la Antena 1. 

Mutarea se produce oficial, la aproape o lună de când a fost anunțată.

Publicitate

Reamintim că la jumătatea lunii februarie Andreea Berecleanu a părăsit Antena 1, iar postul a anunț-o pe Sandra Stoicescu ca înlocuitoare. 

Berecleanu s-a despărțit de Antena 1 după 17 ani de colaborare, timp în care a prezentat de la Observatorul nopții, la cel din prime-time, de la ora 19.00 (în ultimii 10 ani).

Stoicescu vine la Observator după zece ani ca moderator la Antena 3. Ea este, totodată, membru în consiliul de administrație al stației de știri și președinte al Fundației Mereu Aproape.

Citește și: Andreea Berecleanu, despre plecarea de la Antena 1: „Nu voi accepta situații impuse”

Istoria prezentatorilor Observator

Andreea Berecleanu era prezentatoare la Observator 19.00 din anul 2010. Ea a venit atunci în locul Alinei Petrescu, care a avut un foarte, foarte scurt „mandat”, de doar șase luni, la cârma Observatorului. 

Alina Petrescu, o față mai puțin cunoscută în piața media, fusese mutată de la Antena 3, la Observator 19, la sfatul unei companii de consultanță în media, pe care Intact o angajase pentru reîmprospătarea imaginii programului de știri.

Petrescu fusese adus în locul cuplului Lucian Mîndruță – Sandra Stoicescu.

Mutarea a fost însă un eșec, Observatorul obținând rezultate sub așteptări.

Citește și: Sandra Stoicescu, în locul Andreei Berecleanu la Observatorul Antenei 1

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • O sa apara Vulpita in curând la Observator!! Si dimineața in locul lui Răzvan și Dani o sa fie Viorel Vulpoiul
 • Bai cum da zici de Sandra Stoicescu ca nu rezista cand ea este ce înseamnă Observator!
  Si Lucian Mândruță daca ar veni mama mia deci ar fi super
 • Doamne Fereste!!Asta strica tot jurnalul,nici nu pot sa o privesc!Face-ti bine si pune-ti pe altcineva,nu pe enervanta asta!!
 • Raul, da și tu un ochi mai atent la registrul comerțului. Nu e in consiliul de administrație la statia de știri ci la antena 1.
 • Mihalea Calin, Andreea Topan erau bune pentru ora 19. Mai ales Andreea Topan are o voce buna ca prezentator, dar si o imagine curata. Dar nu , banuiesc ca se iau ani de experienta.
 • A sapat-o clasic pe Berecleanca.
  Sarind peste caracterul tipic antenist, sa urmarim cum se duc si mai in jos audientele. Imaginea ei este atasata de A3, not ok. Stilul, clasa, sunt mult sub ale Andreei Berecleanu. Macar acum sunt toate prezentatoarele la fel ca stil hahaha.
  De urmarit audientele.

Trimite un comentariu