Skip to main content

„Maşini de milioane” are premiera astăzi pe Discovery. Care e puntea dintre dealerii de maşini de lux şi celebrităţi?

 
„Maşini de milioane” are premiera astăzi pe Discovery. Care e puntea dintre dealerii de maşini de lux şi celebrităţi?

Culisele vieţii lui RD Whittington, unul dintre cei mai de succes dealeri de maşini de lux pentru celebrităţi foarte bogate precum Jeff Bezos, cât şi a celor care vor să-i ia locul, vor fi abordate în „Maşini de milioane”, noua emisiune de pe Discovery.

Publicitate

Show-ul are premiera miercuri, 5 octombrie, de la ora 21:00, şi îl are ca producător executiv pe actorul Jamie Foxx.

În prezenţa unor celebrităţi precum Foxx, J. Balvin sau Kim Kardashian, în emisiune vor apărea cele mai rare modele din lume de Rolls Royce, Ferrari, McLaren sau Maybach, printre altele.

Dealerii de maşini de lux nu vând „doar maşini”

Emisiunea „Maşini de milioane” urmăreşte, concret, un grup diversificat de oameni care cuprinde cei mai renumiţi dealeri de maşini de lux din lume. Aceştia aduc pe străzi cele mai exclusiviste maşini către clienţi precum celebrităţi din muzică, televiziune şi film, antreprenori din domeniul tehnologiei, entuziaşti de maşini şi oameni putred de bogaţi.

Cu un statut de elită în domeniul lor şi cu conexiuni în toate domeniile, strategia acestora se bazează pe o imagine construită drept „paznici” ai exclusivităţii - care nu se limitează doar la vânzarea de maşini, ci la un întreg stil de viaţă.

Personalităţile, factorii motivatori, problemele şi dramele din vieţile lor îi fac însă pe aceşti dealeri cu adevărat unici. Ei sunt cei care dezvoltă trenduri în cercurile oamenilor bogaţi, care la rândul lor trec peste obstacole şi îşi construiesc afaceri de milioane de dolari.

Prin prisma acestor lideri de piaţă, publicul obţine o privire exclusivă în lumea dealerilor de maşini de lux şi în tot ceea ce este nevoie pentru a satisface aşteptările clienţilor lor. Personaje de sine stătătoare, aceste maşini rare prezintă o importanţă aparte în rândul înaltei societăţi, iar bătălia pentru cine deţine cheile e în toi.

Autor: Alexandru Aruşilor alexandru.arusilorpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anya Forger Anya Forger
    Când se lansează Discovery+ în România
  • Sisok Sisok
    Dar vor veni postacii PROsTV si vor spune ca „Maşini de milioane” nu se compara cu Las Fierbinti, care pentru ei este cel mai mare serial din istoria televiziunilor, un serial care promoveaza alcoolismul si violenta la adresa femeilor!

Trimite un comentariu

sus