Skip to main content

Emisiunea Maşini pe alese revine cu sezonul 18, la Discovery

 
Emisiunea Maşini pe alese revine cu sezonul 18, la Discovery

Emisiunea Maşini pe alese revine cu un nou sezon la Discovery Channel. Maşini pe alese s-a lansat în anul 2003 şi se întoarce la tv cu sezonul al 18-lea.

Publicitate

Formatul despre maşini îi are în centru pe Mike Brewer, expert în maşini şi pe mecanicul Marc Priestley.

Emisiunea auto Maşini pe alese are 10 episoade şi este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 21.00.

Mike Brewer va cumpăra maşini, pentru ca Marc Priestley să le restaureze în atelierul lor din Oxfordshire, iar apoi le vor vinde pentru a obţine un profit cât mai mare.

Ce spun cei de la Discovery despre emisiune?

"Cele 10 episoade vin la timp pentru a omagia a 50-a aniversare a unuia dintre eroii necunoscuţi ai automobilismului britanic, maşina Triumph Dolomite Sprint. Atunci când a fost lansată, maşina a fost lăudată pentru tehnologia revoluţionară, care îi permitea să ajungă la 120 mph.

Un mix perfect al unei maşini cu performanţe asemănătoare celor sport, dar şi cu un grad de confort crescut. În jurul anului 1973, popularitatea maşinilor britanice a scăzut, aşa că au fost produse numai 23.000, făcând din Triumph Dolomite bijuteria rară de astăzi.

Mike urmăreşte şi găseşte un model, despre care spune că este chiar mai bun decât o altă maşină-vedetă a epocii, Ford Escort Mexico.

Iar Elvis are o listă lungă pentru restaurare: maşina pe care o alege Mike este puternică, dar are un carburator problematic, transmisia stricată, exteriorul este peticit, iar interiorul lasă de dorit. Cu toate acestea, Mike şi Elvis îşi propun ca la final să testeze ideea că Triumph Dolomite Sprint este mai bun decât simbolicul Ford Mexico din anii 70.

Pe parcursul noului sezon, Elvis îşi va folosi experienţa din cei zece ani de F1 pentru McLaren pentru a se asigura că restaurează toate maşinile pe care i le încredinţează Mike."

Citeşte şi: Maşini pe alese la Discovery

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus