Skip to main content

Masked Singer şi-a luat „tiktokeri” în echipă. Ce vor face în show-ul de la Pro TV

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Masked Singer România, show-ul de pe Pro TV, are doi influenceri de pe TikTok în echipă.

Publicitate

Este vorba de Lorena Vişan şi Louis Florea, cei care vor fi tiktokerii oficiali ai sezonului 2, scrie protv.ro.

Cei doi vor oferi indicii despre măşti, momente amuzante şi imagini din culise pe contul de TikTok al show-ului.

Cine sunt Lorena Vişan şi Louis Florea?

Lorena Vişan - Are peste 400.000 de urmăritori pe Instagram şi peste 690.000 pe TikTok. A terminat Liceul de Actorie din Bucureşti şi apoi s-a apucat de blogging. Cel mai viral clip al Lorenei a adunat 11 milioane de vizualizări, iar postările ei de pe TikTok au însumat peste 28 milioane de vizualizări.

Louis Florea - Dansator şi creator de conţinut online pe Instagram şi TikTok. El a devenit viral pe reţelele sociale datorită clipurilor sale în care dansează. Florea are peste 742.000 de urmăritori pe TikTok şi peste 41 de milioane de aprecieri.

„Sunt super încântată că o să am un mic rol în acest proiect super cool. Este un challenge pentru mine, dar sunt sigură că o să iasă totul super bine. Un alt lucru pentru care sunt recunoscătoare este ocazia de a lucra cu o echipă minunată şi de abia aştept să văd primele ediţii ale emisiunii.

Mă bucur că mi-au oferit această şansă şi că pot să împărtăşesc această experienţă cu comunitatea mea, să le arăt oamenilor din online momentele funny din spatele camerelor. Mă consider norocoasă să pot îmbina distracţia cu munca. De abia aştept să creez conţinut cool alături de cei de la Masked Singer România!”, declară Lorena Vişan.

„Sunt super excited să lucrez alături de echipa Masked Singer, la acest proiect plin de mister şi voie bună. Mă simt onorat că am fost ales anul acesta să mă ocup de partea de TikTok a emisiunii şi voi face tot ce-mi stă în putinţă să livrez cele mai bune materiale către public.

Practic, fac parte din echipă, nu? That’s soooo coool! Toţi oamenii implicaţi aici sunt super profi şi m-au primit cu braţele deschise. Sunt sigur că voi învăţa foarte multe lucruri de la ei şi că va fi o experienţă de neuitat!”, spune Louis Forea.

Masked Singer şi-a anunţat juriul şi prezentatorul

Sezonul 2 Masked Singer Români are schimbări în juriu. Au ieşit Codin Maticiuc şi Ana Morodan, iar în locul lor au venit Mihaela Rădulescu şi actorul Alex Bogdan. Inna şi Horia Brenciu au rămas la masa juriului.

Şi prezentatorul este nou. În locul lui Jorge a venit Pavel Bartoş, în condiţiile în care Vocea României nu va fi pe Pro TV în această toamnă.

Despre formatul Masked Singer

Emisiunea se bazează pe un format în care anumite personaje vor fi demascate, după ce cântă o piesă.

Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ţinută ascunsă până în momentul în care masca iese din competiţie. Masca ce va strânge cele mai puţine aprecieri din partea publicului se va demasca şi va părăsi show-ul.

Show-ul are şi un fel de juriu, un „grup de detectivi”, după cum îi prezintă Pro TV, care vor încerca să ghicească vedeta care se ascunde sub mască.

The Masked Singer este un format original lansat în Coreea de Sud, produs până acum în peste 20 de ţări, printre care SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria.

 

CITEŞTE ŞI: Mihaela Rădulescu revine! În juriul Masked Singer. Şi Inna e "detectiv"

CITEŞTE ŞI: Horia Brenciu rămâne „detectiv” la Masked Singer. Pro TV îl anunţă pe actorul Alex Bogdan în juriul sezonului doi

CITEŞTE ŞI: Pavel Bartoş va prezenta sezonul 2 al Masked Singer România

CITEŞTE ŞI: Pro TV pregăteşte un nou sezon de Masked Singer, show câştigat de „Garcea” Mugur Mihăescu

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Carnatescu Carnatescu
  Nu te cheamă nimeni postac ha

  Nici pe tine, postac.
 • Salamescu Salamescu
  Foarte slab în comparație cu alte țări

  Ca programul Antenutei vara asta. Foarte slab in comparatie cu alte tari...
 • Mile Mile
  Foarte slab în comparație cu alte țări
 • Mile Mile
  Nu te cheamă nimeni postac ha
 • Chiftelescu Chiftelescu
  Masti original există de mult acest gen

  Masked peste Factorati Accesati Umoristi Cunoscuti Burlaci pe comercial. Asta e tot ce conteaza postac.
 • Șerban Șerban
  Trist.
 • Alex Alex
  Cei de la Pro TV sunt vai de capul lor! Cheamă dansatori precum Lorena sau Louis, care dansează de pe TikTok?? Ce nesuferiți!!
 • Mile Mile
  Masti original există de mult acest gen

Trimite un comentariu

sus