Skip to main content

Pavel Bartoş va prezenta sezonul 2 al Masked Singer România

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Masked Singer România va avea un nou prezentator în al doilea sezon. Este vorba de actorul Pavel Bartoş. Anunţul a fost făcut în emisiunea lui „La Măruţă” de pe Pro TV.

Publicitate

Primul sezon a fost prezentat de cântăreţul Jorge, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Din juriu făceau parte: Ana Morodan, Inna, Horia Brenciu şi Codin Maticiuc.

Bartoş se implică, astfel, într-un alt proiect alături de Pro TV. El prezenta până acum Vocea României (show care nu s-a mai desfăşurat de 2 ani) şi Românii au talent (alături de Smiley).

Reamintim că Pro TV a anunţat, la final de aprilie, că Masked Singer va avea încă un sezon în această toamnă. Postul a menţionat că „vor fi mai mulţi măşti”. Detalii, AICI

Precedentul sezon a fost câştigat de „Garcea” Mugur Mihăescu, care s-a deghizat într-un corb.

Despre formatul Masked Singer

Emisiunea se bazează pe un format în care anumite personaje vor fi demascate, după ce cântă o piesă.

Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ţinută ascunsă până în momentul în care masca iese din competiţie. Masca ce va strânge cele mai puţine aprecieri din partea publicului se va demasca şi va părăsi show-ul.

Show-ul are şi un fel de juriu, un „grup de detectivi”, după cum îi prezintă Pro TV, care vor încerca să ghicească vedeta care se ascunde sub mască.

The Masked Singer este un format original lansat în Coreea de Sud, produs până acum în peste 20 de ţări, printre care SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria.

 

CITEŞTE ŞI: Pro TV pregăteşte un nou sezon de Masked Singer, show câştigat de „Garcea” Mugur Mihăescu

CITEŞTE ŞI: Emisiunea cu măşti de pe Pro TV are prezentator: Jorge

CITEŞTE ŞI: OFICIAL. Pro TV anunţă oficial formatul Masked Singer. Un fel de „Cu mască, fără mască”

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Ca pe vremuri. Garcea pune Pro TV pe primul loc. Masked Singer, lider pe toate segmentele cu finala sezonului

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Săptămâna viitoare Las Fierbinți va fi difuzat marți joi și vineri de la 20.30.
  • Marian Marian
    Sabina sper sa nu faca cum a facut si cu Supravietuitorul , trebuie sa faca ceva ca de la un timp pierd serios din audienta pana si obositorul scoate audiente mari din cauza meciurilor
  • Sabina Sabina
    Mulțumesc frumos, Allex.
  • Sabina Sabina
    Pe tronsonul lăsat liber de Lecții de viață pot difuza seriale americane,poate chiar Tânăr și neliniștit, recent scos de pe Pro 2.
  • Allex Allex
    Sabina, audițiile se filmează fără prezentator , doar cu un voice over. Pentru etapele ulterioare cred că va fi implementat un host, dar nu știu să-ți spun cine. Marian, tocmai acesta este planul celor de la programming, Masked Singer va fi vinerea, bineînțeles dacă nu se răzgândesc.
  • Sabina Sabina
    Marian, dacă nu găsesc formula perfectă cred că din toamnă emisiunea Vorbește Lumea nu va mai fi și probabil va fi înlocuită cu filme. La fel și Lecții de viață. Cât despre Superstar dacă nu vor respecta formatul orginal nu va performa ,și sunt de acord cu Allex și Mark.
  • Marian Marian
    Allex , cred ca vinerea va fi si masca lui Bartos martea ,sper ca serialul Vlad sa numai fie bagat lunea ,
  • Marian Marian
    Sabina ,pleaca si Sore mai bine pleca falsa Viviana sau mai bine dispareau toti ca a ajuns o emisiune aproape jalnica ,
  • mark mark
    @Sabina: până acum nimeni, poate adaugă la montaj după ce termină auditiile un prezentator din off
  • Sabina Sabina
    Allex ,cine va prezenta SuperStar?
  • Allex Allex
    mark, perfect de acord. Dacă va fi programat marțea, așa cum e planul, va fi “zdrobit” de Asia Express.
  • mark mark
    @Iuli: SuperStar va performa doar printr-o minune, e foarte ieftin produs, concurentii sunt foarte, dar foarte slabi, e un fel de xfactor combinat cu ce avea kanal D acum cativa ani cand imita nextstar
  • Mark Mark
    Ddd, aceeași este și părerea mea. Lasă, e foarte posibil să scăpăm de Vorbeste Lumea din toamnă. Altă haină ponosită de umplutură.
  • ddd ddd
    @Sabina sincer pentru mine tronsonul ăla era perfect cum era înainte cu filmele de aventură sau alte tipuri de filme astfel de tipuri de emisiuni este de nivelul Național Kanal D
  • Anonimul Anonimul
    Da ,ok dar vrem si alte emisiuni in care smiley sau pavel nu sunt implicați,adica ..mai ai putin si ii vedem si in las fierbinți
    Mai exista variante...."gen"

Trimite un comentariu

sus