Skip to main content

Pro TV reînvie formatul MasterChef. Anunţă înscrieri pentru un nou sezon al emisiunii culinare

 
Pro TV reînvie formatul MasterChef. Anunţă înscrieri pentru un nou sezon al emisiunii culinare

Pro TV anunţă înscrieri pentru un nou sezon al cooking show-ului MasterChef. Emisiunea se pregăteşte pentru cel de-al nouălea sezon, iar televiziunea anunţă că înscrierile au început deja.

Publicitate

Sezonul trecut a fost difuzat în 2022 şi au jurizat chefii Joseph Hadad, Radu Dumitrescu, Florin Scripcă (Foa). Cei care sunt pasionaţi de gastronomie se pot înscrie pe site-ul inscrieri.protv.ro.

Antonii Mangov, Programming Director Pro TV:

„MasterChef este formatul original de televiziune, cel mai de succes, care a creat o revoluţie culinară în toată lumea, inclusiv în România.

Este show-ul care a transformat milioane de telespectatori de pe tot globul în pasionaţi de mâncare şi ne-a inspirat să experimentăm în propriile bucătării. Suntem bucuroşi că putem anunţa astăzi începerea procesului de pre-producţie pentru noul sezon MasterChef, pe care telespectatorii îl aşteaptă cu nerăbdare”.

MasterChef a debutat la Pro TV în 2012 cu chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu

Istoria MasterChef. Primul sezon al show-ului MasterChef a fost difuzat în anul 2012 cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu. Emisiunea era prezentată de Răzvan Fodor şi produsă de Mona Segall.

În vara lui 2013, postul a difuzat un MasterChef - cu vedete, câştigat de Elena Lasconi.

În 2014 a avut  loc prima modificare în componenţa juriului. Cei trei chefi şi producătorul Mona Segall au plecat la Antena 1 şi au fost înlocuiţi de Chef Patrizia Paglieri, Chef Adrian Hădean şi Chef Florin Scripcă (Foa).

În penultimul sezon (difuzat în 2017) s-a schimbat din nou juriul. După ce au jurizat timp de două sezoane, cei trei au fost înlocuiţi cu Chef Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu.

În 2019, după doi ani de pauză, MasterChef a revenit cu un nou juriu, format din Joseph Hadad, Silviu Chelaru şi Cosmin Tudoran, dar şi cu un format schimbat. În plus, emisiunea n-a mai avut loc în prime-time de 20:30, ci de la 22:30.

Ultima tentativă de MasterChef a avut loc în 2022, după alţi doi ani de pauză, cu a cincea variantă de juraţi: Joseph Hadad, Radu Dumitrescu şi Florin Scripcă. 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus