Skip to main content

PARTENERIAT. Star Speaker Dr. Mathew Walker se alătură “Creativity4Better” 2021

 
PARTENERIAT. Star Speaker Dr. Mathew Walker se alătură “Creativity4Better” 2021

PARTENERIAT. Doamnelor şi domnilor, suntem încântaţi să îl prezentăm pe Dr. Matthew Walker, autorul bestseller-ului New York Times, „Why We Sleep”, care a fost selectat recent pentru faimosul Festival de Carte Sundance.

Publicitate

Dedicat comunicării ştiinţifice, Dr. Walker este un neurolog ştiinţific şi expert în „somn”; este invitat deseori să ţină prelegeri la prestigioasa Instituţie Regală şi Societatea Regală pentru Artă din Londra sau Institutul Smithsonian din Washington DC. Dr. Walker este, de asemenea, popular în media şi o personalitate frecvent intalnita pe posturile de televiziune, incluzând BBC şi CBS. Dr. Walker a fost protagonistul CBS 60 Minutes intitulat „The Science of Sleep”.

Profităm de această oportunitate pentru a mulţumi partenerului nostru, Regina Maria, care face posibilă prezenţa in Conferinta a Dr. Walker.



În plus, suntem mândri să o anunţăm pe Kasia Madera, gazda Conferintei Globale IAA “Creativity4Better”, pentru al treilea an consecutiv.

Kasia, prezentator BBC World News, găzduieşte o serie de programe emblematice pe BBC World News, incluzând Outside Source şi Newsday, precum şi prezentarea BBC Papers Review pe BBC News Channel.

Dr. Matthew Walker şi Kasia Madera vor împărţi scena cu speakeri internaţionali de renume, precum:

Jaime Robinson - Co-founder şi Chief Creative Officer, @Joan Creative;

Nao Tokui - Artist, Founder al Qosmo; 

Thecla Schaeffer - Marketing Magic Maker / Chief Marketing Officer @ Tony’s Chocolonely

Valer Hancaş - Communication & Corporate Affairs @ Kaufland Romania

Michael Willeke - Integrated Marketing Experience Director Europe @ “The Coca-Cola Company

Autor: Redacţia contactpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus