Skip to main content

Răzvan Popescu, despre mutarea la Matinalul de vară de la Radio ZU: „Chiar râdem că noi facem...”

 
Răzvan Popescu şi Adrian Popescu alias Cuza, partenerul cu care prezenta în ultima vreme programul ce le poartă numele, Popescu şi Cuza, de luni până vineri, de la 16.00 la 19.00, au primit în grijă programul de dimineaţă / foto: Radio ZU
Răzvan Popescu şi Adrian Popescu alias Cuza, partenerul cu care prezenta în ultima vreme programul ce le poartă numele, Popescu şi Cuza, de luni până vineri, de la 16.00 la 19.00, au primit în grijă programul de dimineaţă / foto: Radio ZU

Detalii din matinalul de vară de la Radio ZU. În fiecare zi de luni până vineri, până la 8 septembrie, Popescu şi Cuza, cu care publicul de radio e obişnuit pe tronsonul „drive time”, de la ora 16.00, se trezesc cu noaptea în cap pentru un program estival.

Publicitate

Programul se numeşte chiar aşa: Matinalul de vară şi se difuzează între orele 07.00 şi 10.00.

Prezentatorii, Răzvan Popoescu şi Cuza sunt deja colegi la microfon de mai bine de doi ani.

Paginademedia.ro: Ce oferă Matinalul de vară de la ZU?

Răzvan Popescu: Matinalul de vară ZU oferă tonusul acela bun pe care îl cauţi în general pe la alţii, atunci când tu dimineaţa eşti cu ochii cârpiţi de somn, nu-ţi găseşti cuvintele, n-ai vrea să vezi pe nimeni, şi nu găseşti nici măcar cafeaua pe lânga casă sau prin casă, cafeaua pe care o bei ca să-ţi revină energia.

Asta oferim noi: glume – mai bune sau mai proaste, energie bună şi bucuria de a fi unii alături de ceilalţi. Nu este nicio reţetă complicată, este doar despre bucuria de a povesti oamenilor de lângă tine şi cu oamenii de lângă tine lucruri care sunt interesante pentru fiecare la începutul unei zile de vară.

Răzvan Popescu: „Eu fac în continuare cu plăcere lucrul acesta”

Paginademedia.ro: Cu ce gând pleci de acasă, spre radio, ca să prezinţi acest program matinal?

Răzvan Popescu: Cu gândul să nu întârzii, să nu fie trafic foarte aglomerat care să-mi decaleze programul şi să spun la ora 07.00 „Este ora 07.00, ştirile vi le prezintă Tea Teodorescu”. Cam acesta este gândul cu care plec de acasă. Nu ştiu dacă este vorba despre a fi în formă, pentru că în formă sunt sportivii de performanţă.

Eu fac în continuare cu plăcere lucrul acesta, sunt nişte ani de când fac radio, s-au adunat nişte dimineţi, nişte după-amieze, nişte seri, în funcţie de tronsonul orar la care am fost repartizat să fac emisiunea, dar important este că încă am bucuria de a vorbi la microfon şi de a şti că sunt ascultat de foarte, foarte multe perechi de urechi în România şi chiar în toată lumea, pentru că online-ul şi internetul ne ajută de ceva vreme să ne facem auzite vocile în orice colţ din lumea asta.

Paginademedia.ro: Voi sunteţi obişnuiţi în ultima vreme cu tronsonul „drive time”, pentru că în restul anului sunteţi ascultaţi de la ora 16.00, pe Radio ZU. Cum v-a schimbăatrutina noul program?

Răzvan Popescu: Suntem aceiaşi şi dimineaţa, şi după-amiază. Chiar râdem că noi facem după-amiază matinalul pentru America, pentru că primim multe, multe mesaje de la oameni care ne ascultă din America şi din Canada.

Atunci când facem matinal pentru România, adică venim de la 07.00 la 10.00, ora Bucureştiului, avem în plus alarma care sună pe la 06.10. În rest, aceeaşi bucurie, acelaşi chef de radio şi aceiaşi doi băieţi talentaţi şi rezonabili care fac radio şi dimineaţa, şi seara, şi oricând sunt chemaţi.

Popescu şi Cuza au prezentat matinalul estival şi anul trecut

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Miri Miri
    vedeți că la începutul articolului ați scris Răzvan Popoescu! poate corectați, zic...

Trimite un comentariu

sus