Skip to main content

Nume noi la matinalul Virgin Radio. Despre cine e vorba şi când începe

 
Veronica Trandafir şi Andrei Niculae. Foto: Virgin Radio
Veronica Trandafir şi Andrei Niculae. Foto: Virgin Radio

Nume noi la matinalul de la Virgin Radio. Postul a găsit înlocuitorii pentru Bogdan Ciudoiu şi Ionuţ Bodonea, plecaţi la finalul lunii iulie.

Publicitate

Din 6 septembrie, matinalul Virgin Radio va fi găzduit de Veronica Trandafir şi Andrei Niculae (cel care se ocupa de emisiunea „Virgin Radio Drive Time”, în intervalul orar 16:00-19:00).

„Virgin Radio Breakfast” se va difuza de luni până vineri, în intervalul orar 6:30-10:00. Prima ediţie, cea din 6 septembrie, va fi una specială. Cei doi matinali vor sta în emisie mai bine de de 24 de ore, până pe 7 septembrie la ora 10:00.

Ei vor prezenta întreaga echipă Virgin Radio din această toamnă. Invitaţii speciali sunt: The Motans, Carla’s Dreams, Marius Moga, Speak şi Ştefania, Codin Maticiuc, Smiley, Liviu Teodorescu şi „multi alţii”.

“Este un challenge pentru amândoi, avem emoţii foarte mari, o să avem nevoie de susţinerea voastră în fiecare dimineaţă. Dar noi vom fi cei mai buni ai prieteni ai voştri. Radioul este despre oameni, iar noi vă promitem foarte mulţi oameni încă din prima zi”, au declarat cei doi.

Reamintim că la Virgin Radio au fost multe plecări în ultimele luni. Pe lângă Ciudoiu şi Bodonea, postul i-a pierdut şi pe Gabriel Fereşteanu şi Liza Sabău, care au plecat la PROFM.

În schimb, la Virgin Radio a venit Oana Tache. Ea se va ocupa de matinalul din weekend al postului. 

CITEŞTE ŞI: Schimbări la Virgin Radio. Postul rămâne fără Liza şi Fere! Ciudoiu şi Bodonea nu mai fac matinalul din toamnă

CITEŞTE ŞI: Oana Tache revine la radio. Va face un matinal. La ce post?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Boro Boro
  Sunt curios cum se vor completa cei doi. Eu i-as vedea pe un alt tronson orar . Intre 19-22, pentru a suplini plecarea lui Fere si Liza. Matinalul reprezinta o provocare pentru ei. Unde concurenta este acerba, iar daca nu ai adudienta, esti pa. Bafta!
 • Nicu Nicu
  Smart Radio e numarul 1! Hai, si Guerrilla...
 • Alex Alex
  Nu știu sa sa-ti spun, a spus luni pe instagram ca o sa spună mai multe după ce se încheie colaborarea
 • Xenox Xenox
  @Alex, ai idee unde pleaca?
 • Alex Alex
  Și Ramona Dumitreecu pleacă, mâine are ultima emisie

Trimite un comentariu

sus