Skip to main content

Antena 1 va transmite, din luna martie, meciurile de calificare ale României la Euro 2024, alături de Prima TV. Când se difuzează Andorra - România

 
Antena 1 va transmite, din luna martie, meciurile de calificare ale României la Euro 2024, alături de Prima TV. Când se difuzează Andorra - România

UPDATE. Meciurile de Calificare ale României se difuzează de Antena 1 şi de Prima TV. 

Publicitate

Meciurile de calificare ale României la Euro 2024 se vor vedea la Antena 1, din luna martie. Postul de televiziune al Antena Group va transmite partidele în care va juca România, care este în grupă cu Elveţia, Israel, Belarus, Kosovo şi Andorra.

Primul meci al naţionalei noastre va avea loc pe 25 martie, când România va juca contra Andorrei. Meciul va fi difuzat de Antena 1, dar şi pe platforma Antena Play.  

Înainte şi după fiecare partidă a naţionalei, Adrian Mutu comentează meciurile din studio împreună cu moderatorul Dan Pavel în cadrul emisiunii „Hai, România! În fiecare zi”.

Naţionala joacă la Antena 1 timp de 6 ani

Antena 1 transmite meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru 6 ani, din 2022 şi până în 2028: preliminarii UEFA EURO 2024preliminarii Campionatul Mondial FIFA 2026 şi preliminariii UEFA EURO 2028, precum şi meciurile din UEFA Nations League 2022, 2024 şi 2026.

Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României. 

Antena 1 şi Prima TV vor difuza 40 de meciuri ale naţionalei în perioada 2022-2026. Partidele vor fi împărţite în mod egal: 20 la Antena 1 şi 20 la Prima TV.

România - Belarus, pe Prima TV

Primul meci al echipei naţionale de fotbal a României transmis in 2023 de Prima TV şi primaplay.ro va fi cel din 28 martie, de pe Arena Nationala,  impotriva nationalei Belarusului.
 
Pe 19 iunie se joaca partida dintre Elvetia si Romania, iar pe 9 septembrie Romania- Israel. Campania de calificare se termina la Prima TV cu partidele Romania-Andorra, din 15 octombrie si Israel-Romania din 18 noiembrie
 
Lista meciurilor transmise de Prima TV, anul acesta:
  • 28 martie România - Belarus Prima TV
  • 19 iunie Elveţia - România Prima TV
  • 9 septembrie România - Israel Prima TV
  • 15 octombrie România - Andorra Prima TV
  • 18 noiembrie Israel - România Prima TV

 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus