Skip to main content

MediCOOL revine de sâmbătă la Antena 1. Medicul Mihail Pautov spune care sunt cele mai importante 5 trucuri pentru o sănătate de oţel

 
Carmen Brumă şi dr. Mihail Pautov, în platoul emisiunii MediCOOL / foto: Antena 1
Carmen Brumă şi dr. Mihail Pautov, în platoul emisiunii MediCOOL / foto: Antena 1

De sâmbătă revine pe micile ecrane şi emisiunea MeciCOOL, la Antena 1, cu informaţii despre sănătate. Dr. Mihail Pautov (medic specialist în chirurgie generală) şi Carmen Brumă (autoare a mai multor programe de slăbit) au pregătit episoade noi, cu rubrici ineditealte experimente şi subiecte tabu. Cu această ocazie, Mihail Pautov a dezvăluit, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro, care sunt, în opinia sa, cele mai importante 5 trucuri pentru o sănătate de oţel.

Publicitate

Emisiunea MediCOOL va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 12.00, la Antena 1.

Carmen Brumă:Cel de-al cincilea sezon MediCOOL este pentru mine la fel de provocator şi plin de învăţăminte ca şi cele de până acum.

Sunt mândră că alături de echipa aceasta reuşim să îmbinăm, în concentraţii potrivite, noţiunile medicale, sfaturile practice şi divertismentul, ingrediente care, la prima vedere, nu par compatibile în acelaşi format!

Le sunt recunoscătoare celor care ne urmăresc în număr atât de mare, conducând emisiunea în topul audienţelor. Rămâneţi aproape, MediCOOL se întoarce cu un nou sezon, în fiecare sâmbătă, de la ora 12.00, la Antena 1”.

Despre Mihail Pautov:

  • Este Medic Specialist în Chirurgie Generală.
  • A lucrat timp de doi ani la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, secţia Chirurgie Generală.
  • Timp de opt ani a lucrat la Institutul Clinic Fundeni - la Secţia de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic, unde timp de şase ani a fost şi asistent de cercetare la Centrul de Excelenţă în Medicină Translaţională.
  • A avut şi o colaborare de doi ani cu Spitalul Sanador, tot pentru Chirurgie Generală.

GALERIE FOTO. Medicul Mihail Pautov: „Sănătatea nu înseamnă doar absenţa bolii”

Mihail Pautov: „Sănătatea nu înseamnă doar absenţa bolii, ci, în egală măsură, energia, bucuria, încrederea cu care ne construim momentele de viaţă. Asta înseamnă sănătate de bun simţ şi este noul scop al noii medicini, medicina 3.0, modernă, funcţională sau inovativă”.

Mihail Pautov a spus, pentru Paginademedia.ro, care sunt 5 cele mai importante trucuri pentru a sprijini ogranismul indiferent de vârstă, patologii sau alte provocări pe care le poate oferi viaţa.

Iată ce sfaturi pentru sănătate oferă dr. Mihail Pautov:

  1. Dormi 8 ore pe noapte, fără excepţie şi fără negociere.
  2. Mănâncă 30 de tipuri de fructe şi legume diferite în fiecare săptămână.
  3. Fă sport zilnic: o zi sală de forţă, o zi alergat, mers, întot sau orice sport cardiovascular.
  4. Lucrează mai puţin, petrece mai mult timp cu familia şi cu prieteni.
  5. Ţine un jurnal.
Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus