Skip to main content

Când începe noul sezon MediCOOL la Antena 1. Urania Cremene, expert în parenting, noul coprezentator

 
Când începe noul sezon MediCOOL la Antena 1. Urania Cremene, expert în parenting, noul coprezentator
Emisiunea MediCOOL revine la Antena 1 din această săptămână cu un nou sezon. Iar expertul în parenting Urania Cremene se alătură proiectului.
Publicitate
 
Sezonul trei din MediCOOL începe sâmbătă, 27 august, de la ora 12.00.

Emisiunea medicală este difuzată în fiecare sâmbătă la orele prânzului şi este prezentată de acelaşi dr. Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală.

Alături de el, din proiect mai fac parte:

  • dr. Elena Popa, medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetică Medicală
  • Carmen Brumă, autor programe de slăbit
  • Urania Cremene, expert în parenting, nou intrată în echipă.

Dr. Mihail Pautov, gazda emisiunii:

„Timp de două sezoane, ne-am propus să avem grijă de sănătatea urmăritorilor noştri. În cele 33 de ediţii am găzduit peste 130 de experţi în domeniul medical, am pus în practică peste 90 de experimente cool, am abordat peste 200 de subiecte importante şi am propus peste 800 recomandări utile - totul pentru a vă oferi ghidul suprem de sănătate.

Cel de-al treilea sezon vine cu şi mai multă energie, şi mai multe experimente practice, dar şi sfaturi uşor de pus în practică. Vă invit să ne urmăriţi în fiecare sâmbătă, de la 12:00, la Antena 1!”

Ce rol are Urania Cremene în emisiunea MediCOOL?

Aceasta va modera rubrica „Parenting pe înţelesul tuturor“.

Urania Cremene, noul coprezentator:

„Rolul meu în această emisiune e să îi ajut pe părinţi să îşi crească echilibrat copiii, iar parte din echilibrul copiilor este şi sănătatea - fizică şi emoţională. Astfel că am pus tehnici de parenting validate ştiinţific, într-un context mai dinamic.

Am apelat la joc de rol, la exerciţii pe care le-am pus în practică alături de ceilalţi coprezentatori şi de invitaţi cunoscuţi, dragi oamenilor de acasă”.

Totodată, în sezonul trei va fi inclusă şi o rubrică nouă, dedicată animalelor de companie - Animal COOL, iar realizatorii promit mai multe experimente făcute live, în platou, precum şi o nouă rubrică de întrebări venite chiar de la urmăritori, se arată în comunicatul Antena 1.

GALERIE FOTO. Echipa Medicool şi istoricul emisiunii

Emisiunea MediCOOL a debutat anul trecut la Antena 1, pe 29 august şi era difuzată duminica de la ora 15.00.

Medicii Mihail Pautov şi Elena Popa au fost în echipa emisiunii încă de la început, iar Carmen Brumă s-a alăturat proiectului anul acesta, începând cu sezonul doi al emisiunii, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Acesta a fost difuzat din 26 februarie, moment în care a fost schimbată şi ziua de difuzare a emisiunii - sâmbătă, ora 12.00, în loc de duminică, ora 15.00.

De asemenea, Ana Barbu (consultant certificat în somnul copiilor) a ieşit din echipă, aceasta fiind înlocuită cu Urania Cremene în noul sezon.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sunt anonim sunt anonim
    Primul episod din serialul Clanul, din 29 August disponibil pe Voyo Iar, din 5 Septembrie se difuzează la Tv
  • R R
    Dati audientele de aseara

Trimite un comentariu

sus