Skip to main content

Meghan Markle, scoasă de pe Netflix. Serialul ei de animaţie „Pearl” a fost anulat

 
Netflix i-a anulat lui Meghan Markle un serial de animaţie. Sursa foto: Facebook/Meghan Markle
Netflix i-a anulat lui Meghan Markle un serial de animaţie. Sursa foto: Facebook/Meghan Markle
Până nici membrii familiei regale nu sunt imuni la… tăieri de bugete.  Netflix a renunţat la serialul de animaţie „Pearl” creat de Meghan Markle, scrie Deadline.
Publicitate
 
După ce Netflix îşi reevaluează investiţiile, în urma pierderii masive de abonaţi, iată că valul proiectelor anulate a ajuns şi la familia regală, notează site-ul Deadline.
 

Animaţia Pearl, produsă de Meghan Markle împreună cu David Furnish, a fost anunţată cu fast vara trecută şi descrisă ca un serial de familie care se concentrează pe aventurile unei fetiţe de 12 ani care se inspiră din rândul unor femei influente de-a lungul istoriei.

Titlul era primul serial animat al casei de producţie Archewell, creată de Ducesa de Sussex şi Prinţul Harry în toamna anului 2020.

La acea vreme, Meghan Markle a spus: „La fel ca multe fete de vârsta ei, eroina noastră Pearl se află într-o călătorie de auto-descoperire în timp ce încearcă să depăşească provocările zilnice ale vieţii. Sunt încântată că Archewell Productions, în parteneriat cu platforma puternică Netflix şi aceşti producători incredibili, vă vor aduce acest nou serial animat, care celebrează femei extraordinare de-a lungul istoriei. David Furnish şi cu mine am fost nerăbdători să scoatem la lumină această serie specială şi sunt încântat că putem să o anunţăm astăzi”, notează Deadline.

Acum însă cheltuielile pe care le-a dedicat Netflix conţinutului original sunt reevaluate.

Citeşte şi: Netflix pierde abonaţi pentru prima dată din 2011. Compania analizează introducerea de reclame pe platformă şi testează taxarea celor care îşi împart conturile de Netflix

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Kylo Kylo
    Well...in cate filme/seriale care au disparut dupa un sezon au bagat bani. Puteau sa aleaga multe altele pe care sa le inchida si sa nu adauge la publicitatea proasta adusa pierderea abonatilor si publicitatea proasta din renuntarea la asocierea cu un program creat de (fosti) membrii ai familiei regale. Netflix ig going down...Disney+, Amazon, Hbo Max castiga teren.

Trimite un comentariu

sus