Skip to main content

Melania Medeleanu se aude la Europa FM. Cu o rubrică şi podcastul său

 
Melania Medeleanu se aude la Europa FM. Cu o rubrică şi podcastul său

Melania Medeleanu se alătură echipei Europa FM. Va avea o rubrică, dar şi o emisiune de 45 de minute, la final de săptămână. 

Publicitate

Mai exact, se va auzi pe radio cu proiectul său „Zi de Bine”, un podcast pornit ca o extensie a asociaţiei „Zi de Bine” unde este cofondatoare. 

Programul său la Europa FM va fi următorul: 

  • Va realiza în fiecare zi, de luni până joi, rubrica „Zi de BINE”  în cadrul emisiunii „Drum cu Prioritate”
  • Vinerea va avea o ediţie mai lungă din „Zi de BINE”, de la 18:15 la 19:00

„Să mă alătur echipei Europa FM înseamnă şansa de a îmbina două mari iubiri – jurnalismul şi zona de implicare socială. Mă bucur să vă aduc în fiecare zi veşti despre  ce se întâmplă bun în România şi în lume, iar vinerea să vă fac cunoştinţă cu oameni care inspiră

La Zi de BINE, în fiecare vineri dăm microfonul acelora care, prin faptele lor, fac România (mai) BINE. Medici, ONG-işti, profesori, salvatori şi salvaţi, oameni resursă care ne arată că se poate, că schimbarea se produce acolo unde există motivaţie şi, prea des din păcate, luptă”, spune ea. 

Când a lansat podcastul, la începutul anului, Melania Medeleanu a vorbit despre acesta într-un scurt interviu Paginademedia.ro:

„Podcastul este dedicat cauzei Asociaţiei pe care o susţine în luna respectivă. Adică sănătate mintală, doliu, educaţie, incluziune socială, mediu, etc. Un subiect pe lună, deci 12”, spunea Melania Medeleanu. 


Citeşte şi: Toader Păun, noul director de programe al Europa FM. A fost numit şi un nou şef la marketing. Vine de la ZU


Citeşte şi: Podcast cu Melania Medeleanu. Primul episod: adolescenţii şi depresia. „Podcastul apare de câte ori simţim nevoia"


Citeşte şi: Melania Medeleanu pleacă de la Prima TV


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus