Skip to main content

SCHIMBARE. Toader Păun, noul director de programe al Europa FM. A fost numit şi un nou şef la marketing. Vine de la ZU

 
SCHIMBARE. Toader Păun, noul director de programe al Europa FM. A fost numit şi un nou şef la marketing. Vine de la ZU

Toamna vine cu schimbări pentru Europa FM. Staţia are un nou director de programe, dar şi un nou sef al marketingului. Acesta din urmă a venit de la Radio ZU.  

Publicitate

- Toader Păun, om cu 17 ani vechime în postul radio şi realizator al emisiunilor Oameni de milioane şi Clubul de seară, este noul director de programe. A preluat rolul de la Ciprian Dinu, care a şi părăsit staţia. 

În ultimii şapte ani, Toader Păun a condus şi operaţiunile online ale grupului din care face parte Europa FM.

- Sorina Hostiuc va conduce, de astăzi, departamentul de marketing şi se va ocupa de toate cele trei branduri ale grupului – Europa FM, Virgin Radio şi One World Radio. A venit de la Radio ZU, unde a lucrat pe diverse poziţii în ultimii 11 ani şi jumătate.

Potrivit contului său de LikedIn, în ultimii ani a fost BTL Marketing Manager şi Marketing Executive la Radio ZU. 

„De astăzi, fac parte dintr-o echipă extraordinară şi sunt extrem de încântată să îmi asum şi eu misiunea pe care aceste radiouri şi-au asumat-o. Europa FM şi Virgin Radio sunt staţii care s-au poziţionat foarte clar pe piaţa de radio din România, iar personal mă regăsesc în valorile lor de brand.

Sunt sigură că experienţa celor peste 10 ani de radio îmi va fi de folos în proiecte care să contribuie la consolidarea şi la creşterea celor trei branduri pe care le reprezint”, a spus Sorina Hostiuc (foto).

De asemenea, Toader Păun a punctat: 

„Noul sezon pe care îl începem luni, 13 septembrie, adaugă programe şi colegi noi, continuând poziţionarea Europa FM ca post de radio cu un conţinut bogat, echilibrat, unde se regăsesc cei mai buni şi apreciaţi profesionişti, care fac informaţiile accesibile pentru toţi.

Dincolo de experienţa din FM, Europa FM va continua să inoveze în mediul digital. Am fost primul post de radio din România care a avut un site adaptat pentru mobil şi o aplicaţie pentru smartphone, acum suntem primul care a creat o aplicaţie dedicată pentru Smart TV.

Ne dorim să rămânem orientaţi spre inovaţie, noi tehnologii şi platforme, astfel încât Europa FM nu doar că este pe aceeaşi frecvenţă cu tine, dar este mereu alături de tine oriunde eşti şi ai nevoie de un prieten pe care te poţi baza”, a menţionat noul director de programe Europa FM.

Ultima schimbare de acest fel a avut loc în anul 2018. Atunci, Ciprian Dinu era numit director de programe în locul lui George Zafiu. 


Citeşte şi: SCHIMBARE de director de programe la Europa FM. Şi la Virgin Radio. George Zafiu rămâne doar la matinal


Citeşte şi: Ce radiouri ascultă tinerii? ZU e primul în Bucureşti, Kiss FM domină în ţară şi la oraşe


Citeşte şi: Bilanţul verii. Cele mai ascultate radiouri: ZU e primul în Bucureşti, iar Kiss are ţara şi oraşele


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Boro Boro
    Sunt curios cum va arăta noua grilă de programe. Toader Păun este un adevărat profesionist. Succes!

Trimite un comentariu

sus