Skip to main content

Începe un nou serial turcesc la Kanal D, după ce Totul pentru familia mea ajunge la final de sezon

 
Începe un nou serial turcesc la Kanal D, după ce Totul pentru familia mea ajunge la final de sezon

Kanal D pregăteşte pentru această vară un nou serial turcesc. Numele producţiei care va fi difuzată de luna viitoare se numeşte Melek - Înger (titlu original Benim Adim Melek - Pe mine mă cheamă Melek). Noul serial va intra în locul producţiei Totul pentru familia mea, care ajunge la finalul sezonului luni, 3 iulie. 

Publicitate

Serialul Melek va avea premiera pe 4 iulie, urmând ca din 10 iulie să poată fi  urmarit trei zile pe saptamană, de luni până miercuri, de la 20:00, la Kanal D. 

Benim Adim Melek a fost difuzat în Turcia, în 2019. Serialul îi are ca protagonişti pe Nehir Erdogan şi Kutsi şi are 66 de episoade.

Nehir Erdogan, actriţa în rol principal:

 
"Sunt mândră să fiu parte a acestui proiect extraordinar, în care o interpretez pe Melek, o femeie aparent fragilă,  pe care destinul o pune la încercare.
 
Melek se confruntă cu numeroase provocări, iar puterea incredibilă de a trece peste ele vine din iubirea pe care numai o mamă o poate purta pentru copiii ei.”
 
Ce urmăreşte producţia?
 
Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei. Această producţie oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradiţiile comunităţii şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.
 
Actriţă Nehir Erdogan îi dă viaţă personajului Melek, personajul central al poveştii, o femeie care îşi reconstruieşte destinul alături de cei cărora le-a dat viaţă. 
 
Familia Karadağ şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradiţiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadağ.
 
Melek se simte neputincioasă în a-şi exprima protestul faţă de tatăl său, şi, chiar în ziua logodnei, ea fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care îl iubeşte.
 
După acest incident, cele două familii refuză să mai pronunţe numele Melek. Pentru Seyit Ali Karahan, capul familiei Karadağ, fiica sa este considerată "moartă". Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.
 
În tot acest timp, Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform aşteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. Ea nu va fi cruţată nici de o boală nemiloasă, nici de trădarea celui pe care-l considera sufletul ei pereche.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus