Skip to main content

BRomania a anunţat premiera filmului Miami Bici 2: „Filmul este mai mare şi mai bun decât primul”

 
Matei Dima alias BRomania şi Codin Maticiuc, în Miami Bici / foto: arhiva personală
Matei Dima alias BRomania şi Codin Maticiuc, în Miami Bici / foto: arhiva personală

BRomania (Matei Dima) a anunţat premiera comediei Miami Bici 2, o continuare a filmului Miami Bici. La trei ani de la primul film, noua producţie cu BRomania şi Codin Maticiuc va fi lansată în cinematografe pe 24 noiembrie.

Publicitate

Codin Maticiuc poate fi urmărit şi în serialul Clanul, de la Pro TV, dar şi în filme precum Două lozuri şi Ghinionistul, iar BRomania a apărut în Teambuilding, Haita de acţiune şi Romina, VTM.

„Miami Bici 2 îi readuce în prim plan pe Bilă (Matei Dima) şi Piciu (Codin Maticiuc) care se mută din Miami în Los Angeles, într-o nouă încercare de a-şi începlini visul american. Românaşii noştri se vor întâlni acolo cu un mafiot interpretat de o vedetă de la Hollywood”, a povestit Matei Dima pentru Paginademedia.

Din distribuţie vor mai face parte George Piştereanu - Selfie 69 şi Adina Galupa - Inimă de ţigan (stabiliţi în America), şi actriţele Charlotte Mckinney (Baywatch) şi Max Reeves (Babylon).

 
BRomania a mai anunţat că prima melodie din film a fost lansată ieri (19 septembrie) şi este interpretată de Delia Matache şi Johny Romano, iar în videoclip apar câteva cadre din film.

„Ieri s-a lansat prima melodie din film, semnată de rockstarul meu preferat Delia alături de Johny Romano, un baiat plin de talent”, a scris actorul pe Facebook.

VIDEO. Melodia interpretată de Delia şi Johny Romano

Mesajul integral al lui Matei Dima de pe Facebook:

Miami Bici 2 iese în cinema pe 24 noiembrie. Ieri s-a lansat prima melodie din film, semnată de rockstarul meu preferat Delia alături de Johny Romano, un băiat plin de talent.
 
Dacă asta nu e motiv destul să căutaţi linkul în comentarii, am pus şi primele cadre din film în videoclip. Filmul este mai mare şi mai bun decât primul. Vă aşteptăm.”

Primul film, Miami Bici (regizat de Jesus del Cerro, 2020) poate fi vizionat pe platforma de streaming Netflix.

GALERIE FOTO. Imagini din Miami Bici

VIDEO. Miami Bici, trailer-ul primului film

Citeşte şi: VIDEO. Filmul lui Bromania, Miami Bici, pe Netflix. Deocamdată doar pentru români

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus