Skip to main content

Majestatea Sa, Margareta şi Principele Radu, primii invitaţi în noul sezon Mic dejun cu un campion

 
Majestatea Sa, Margareta şi Principele Radu. Foto: TVR
Majestatea Sa, Margareta şi Principele Radu. Foto: TVR

Daniela Zeca Buzura revine cu al 15-lea sezon al emisiunii „Mic dejun cu un campion”, la Televiziunea Publică.

Publicitate

Majestatea Sa, Margareta şi Principele Radu sunt primii invitaţi. Interviul filmat la Palatul Elisabeta se va difuza sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 10:00, la TVR 2.

Noul sezon va avea în total 12 ediţii.

Daniela Zeca Buzura, despre noul sezon:

„Recenta celebrare a nunţii de argint a Majestatii Sale Margareta, Custodele Coroanei şi a Principelui Radu a fost un moment fericit, care ne-a prilejuit o deschidere emoţionantă şi plină de rafinament.

Însă, după această întâlnire de la Palatul Elisabeta, ne vom întoarce în spaţiul nostru obişnuit, de la Cafe Carturesti Verona, de unde veţi avea posibilitatea să cunoaşteţi medici, artişti, istorici, intelectuali care au schimbat faţa lumii româneşti şi care continuă să ne ofere un impuls, un model şi un strop de optimism în acest context de criză sanitară.

Vă aşteptăm cu aceeaşi bucurie şi în sezonul de toamnă-iarnă al unui talk-show alert, interesant şi de calitate, la TVR2, care ia startul în 9 octombrie, de la ora 10.00, cu acelaşi gând care ne-a animat întotdeauna: nimic nu e mai plăcut decât o cafea de dimineaţă, alături de publicul nostru!"

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    cei mai necarismatici oameni din lume intervievati de cea mai insipida, aroganta si nesuferita jurnalista din lume, pardon, din galaxie. evident, nu ma uit.
  • CitiZen Kane CitiZen Kane
    Daca n-ar fi asa de lingusitoare si de scarboasa, daca ar pune si intrebari mai interesante, daca nu s-ar baga peste invitati ca sa arate ca e ea desteapta, emisiunea ar putea fi interesanta. Asa o sa o vedem pe tantica Zeca-Buzura laudandu-se si facand caz de cate stie ea, iar invitatii abia daca mai apuca sa spuna cate ceva...
  • geo geo
    Daca si sotii Duda sunt campioni - oare la ce - ne-am dus naibii...

Trimite un comentariu

sus