Skip to main content

Mihai Rădulescu face „Referendum”. Emisiune nouă în grila TVR. Prima temă: vaccinarea anti-Covid

 
Mihai Rădulescu. Foto: TVR
Mihai Rădulescu. Foto: TVR

Nouă emisiune în grila Televiziunii Publice. Se numeşte „Referendum” şi este prezentată de Mihai Rădulescu, iar producătorul este Ruxandra Ţuchel.

Publicitate

Emisiunea va începe pe 11 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1, unde va putea fi văzută săptămânal, în direct.

Prima temă dezbătută: vaccinarea anti-Covid 19.

Formatul emisiunii (explicat de reprezentanţii TVR):

„Fiecare dintre cele două echipe, pledând pro, respectiv contra subiectului propus de moderator, are în componenţa sa câte trei membri: o autoritate (autorităţi publice, instituţii de utilitate publică, organisme de stat), un specialist (jurist, medic, profesor, om de ştiinţă, om de afaceri, reprezentant ONG) şi un analist (jurnalist, influencer, om de PR).

Teme precum vaccinarea, educaţia sexuală în şcoli, căsătoriile homosexuale, religia în şcoli, taxa pe lux etc. vor fi dezbătute de fiecare dintre cei trei membri ai ambelor tabere, astfel încât publicul să îşi formeze o opinie cât mai bine documentată. Opiniile vor fi susţinute cu imagini video, materiale filmate sau transmisiuni live.”

Tabăra învingătoare va fi decisă prin votul publicului. Oamenii de acasă pot vota online cu DA sau NU, pe platforma online a partenerului media Hotnews.ro.

Mihai Rădulescu, despre noua emisiune „Referendum”:

„Facem ceea ce trebuie să facă o televiziune publică. Dezbatem, cu invitaţi relevanţi, marile controverse din societate, pe care le abordăm într-un format atractiv, de spectacol cu public şi cu surprize artistice. Dar şi într-un format interactiv.

Publicul este cel chemat să jurizeze competiţia de idei şi să răspundă, ca la referendum, cu DA sau NU, pe platforma online a partenerului nostru media, HotNews.ro. Sunt toate premisele să avem un public mai implicat într-o dezbatere, mai aproape de o emisiune ca nicăieri altundeva. Ne dorim enorm acest lucru. Vă aşteptăm să ne urmăriţi, să comentaţi şi să votaţi!"

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Trasca Luminita Trasca Luminita
    Puteti pune semnul egalitatii intre vaccinurile impotriva bolilor copilariei ( de ex), care-ti confera imunitate pe viata si acest asa-zis vaccin, care nu te protejeaza nici macar 1 an ?!

Trimite un comentariu

sus