Skip to main content

Mihnea Vasiliu, fostul director general al Ringier România, a murit

 
Mihnea Vasiliu, fostul director general al Ringier România, a murit

Mihnea Vasiliu (57 de ani), fostul director general al Ringier România, a murit joi după ce i s-a făcut rău în holul unui hotel din Bucureşti, a confirmat pentru G4Media Cătălin Tolontan, coordonator editorial.

Publicitate

Mihnea Vasiliu plecase din companie în urmă cu două săptămâni.

Mihnea Vasiliu era la Hotelul Ramada şi vorbea cu fiica lui, când i s-a făcut rău, scrie Gândul, citând surse judiciare

Câteva informaţii, via Gândul:

- Mihnea Vasiliu s-ar fi dus să-şi vadă fiica şi fosta soţie, care se cazaseră la hotel

- în timp ce stătea de vorbă cu fiica lui în recepţie, Mihnea Vasiliu, în vârstă de 57 de ani, ar fi început să se simtă rău

- Iniţial, Mihnea Vasiliu ar fi spus că nu are nevoie de intervenţia unei ambulanţe, dar pentru că starea lui de sănătate se înrăutăţea cu fiecare minut, ar fi cerut, la un moment dat, ajutor medical urgent.

- Surse medicale au precizat pentru Gândul că echipajul SMURD l-a găsit pe Mihnea Vasiliu fără puls, iar timp de o oră şi jumătate s-a încercat, fără succes, resuscitarea

Mihnea Vasiliu avea o experienţă de peste 30 de ani în managementul de media. 

A început în 1992, ca CEO al Media Pro România, grup care îngloba operaţiunile de publishing, tipografie, cinema, producţie TV şi distribuţie. A fost timp de 14 ani în fruntea companiei fondată de omul de afaceri Adrian Sârbu. 

În 2007 s-a alăturat grupului Realitatea Caţavencu, ca director adjunct, în „era” Sorin Ovidiu Vântu. Realitatea Caţavencu însemna, pe lângă postul de ştiri Realitatea TV, primul lansat în România, şi Academia Caţavencu, Radio Guerrila, The Money Channel, agenţia de presă NewsIn, ziarele Business Standar şi Cotidianul şi Romantica, postul la care s-a mutat Teo Trandafir cu emisiunea sa după plecarea de la Pro TV. 

Mihnea Vasiliu a făcut parte din echipa de management al Realitatea Caţavencu timp de patru ani, până s-a alăturat Ringier România, în calitate de general manager. 

În urmă cu trei săptămâni a demisionat din funcţia pe care o deţinea la Ringier România. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus