Skip to main content

OFICIAL. Mioara Costin, fost reporter Realitatea, a intrat în echipa Guvernului: „Nu voi fi purtător de cuvânt”

 
Mioara Costin | Foto - Facebook
Mioara Costin | Foto - Facebook

OFICIAL. „Nu voi fi purtător de cuvânt, dar mă voi ocupa de comunicarea premierului”, a declarat Mioara Costin, fost reporter Realitatea Plus, pentru Paginademedia.ro

Publicitate

Fosta jurnalistă a fost numită oficial în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului Florin Cîţu, conform unei decizii publicate în Monitorul Oficial. 

Numirea vine la câteva zile după ce Paginademedia.ro a scris, în exclusivitate, că Mioara Costin e în discuţii avansate pentru a intra în echipa de comunicare a executivului condus de Florin Cîţu. 

Un alt fost reporter Realitatea, în echipa Guvernului

Din echipa Mioarei Costin va face parte şi Dana Păcurar (foto dreapta), de asemenea fost reporter Realitatea TV.

Păcurar a plecat de la staţia de ştiri în ianuarie 2021, după ce s-a întors din concediul de maternitate.

A fost reporter pe politic vreme de zece ani la Realitatea (2008-2018) şi a acoperit, printre altele, Camera Deputaţilor, Administraţia Prezidenţială şi câteva ministere. 

După plecarea de la Realitatea, vreme de două luni, a lucrat la Camera Deputaţilor şi Parlamentul European. 


Citeşte şi: De la Realitatea, la Guvern. Mioara Costin, fost reporter Realitatea, discuţii pentru a intra în echipa de comunicare a Guvernului


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana ana
    sunt dragutze, probabil asta e criteriul de selectie, ***
  • Florin Florin
    Aceasta *** pe nume Costin e o ilustra necunoscuta, o purtatoare de microfon la defuncta Realitatea, fara salariu si fara perspectiva. Cum sa fie o asemenea jurnalista purtator de cuvant?! Cel mult, sa o bage pe undeva, pe vreun domeniu in care sa puna cap la cap doua vorbe pe o hartie si sa le citeasca la telefon sefuțului Câț, un ins lipsit de charisma si de minima strategie politica.
  • burningsnowflake burningsnowflake
    Mioara, sa nu te superi pe mine dar esti cam naiva.
    Totusi, succes.
  • Larry King Larry King
    Ambele june n-au realizat nimic notabil in ilustrele lor cariere. Nicio dezvaluire, nicio exclusivitate, erau - la fel ca toti ailalti omologi de la celelalte tv - un fel de purtatori de cuvant la mana a treia ai oficialitatilor. Toti țiitorii de microfoane se cred jurnalisti, după cum toti cititorii de promptere se cred știriști.
  • dep. logistic dep. logistic
    Tot respectul pentru aceasta fata. A avut o evolutie fantastica, o stiu de cand era la site ul realitatii..o persoana timida, cu mult mult bun simt. Felicitari si bafta multa Mioara, meriti absolut tot ce ti se intampla.
  • un privitor un privitor
    ”OFICIAL. Mioara Costin, fost reporter Realitatea, a intrat în echipa Guvernului: „Nu voi fi purtător de cuvânt” - va fi cea care va prepara cafeaua in fiecare dimineata.

Trimite un comentariu

sus