Skip to main content

De la Realitatea, la Guvern. Mioara Costin, fost reporter Realitatea, discuţii pentru a intra în echipa de comunicare a Guvernului

 
De la Realitatea, la Guvern. Mioara Costin, fost reporter Realitatea, discuţii pentru a intra în echipa de comunicare a Guvernului

De la Realitatea, la Guvern. Mioara Costin, plecată recent de la Realitatea Plus, ar urma să treacă în zona de comunicare politică.

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, fostul reporter pe politic ar urma să se alăture echipei comunicare a Guvernului condus de Florin Cîţu.

Potrivit aceloraşi surse, discuţiile dintre cele două părţi ar fi în stadii avansate

Contactată de Paginademedia.ro, Mioara Costin nu a comentat informaţiile

Jurnalista a anunţat, la începutul lunii martie, că va părăsi postul Realitatea, unde era de aproape şapte ani, din 2014. 

„La un moment dat alegi să pleci, deşi mă despart greu de oameni şi de locuri.

 Nu ştiu exact ce va urma de acum încolo, nu am o decizie luată cu privire la locul in care merg, discuţii am avut, ce ştiu sigur e ca am nevoie de o pauză sa imi limpezesc mintea. Deşi probabil in fiecare zi o să mai intreb diverse”, după cum spunea Mioara Costin la începutul lunii martie când îşi anunţa plecarea de la Realitatea. 

La Realitatea a fost reporter pe zona politică, invitat permanent în emisiuni, dar şi realizatoare de emisiuni. A intrat în presă în anul 2011, la Ziarul Puterea. 

Postarea pe Facebook

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un baet un baet
    Deci realitatea teveu e da dreapta ? mitrea, guse, pacurariu cu fetele okus anca e da dreapta ? Dam!!!! tadaaaa
  • Zi-le, domnu' Geo! Zi-le, domnu' Geo!
    E tare faza cu guvernul dă dreapta. Presupun că ăștia sunt dă dreapta pentru că ciordesc mai mult cu mâna dreaptă, nu?

    Dar care dintre ei sunt mai dă dreapta, nene Geo? Gruparea de crimă organizată care s-a rebranduit cu numele unui partid istoric defunct sau hoarda de neomarxiști care detestă valori fundamentale ale dreptei clasice, precum familia, religia sau proprietatea privată?

    La așa electorat, așa partide.
  • geo geo
    Este o miscare naturala...ca doar nu era sa mearga la Guvernul de dreapta vreunul de la Antene sau de la Romania TV.
  • Andrei Andrei
    Nu există așa ceva în România.Terminați cu aberațiile.Există celebra poză cu dosarul lui Kayleigh McEnany(fost secretar de presă al Casei Albe).Un dosar blindat cu etichete unde sunt subiectele conferinței de presă.Actuala e dezastru,fiind deja faimoasă pentru celebra replică "I will circle back"("Voi reveni.")-un fel de Iohannis așa.Revenind la noi,când a ieșit ultima dată un om din "comunicarea" guvernului să ne spună ceva?Ultima cred că a fost Alina Petrescu,luată de la Antena 3,în timpul guvernării PSD care a dispărut înainte să pice guvernul.În rest am asistat la maimuțărelile "constituționale" în care "președintele" Iohannis ieșea în daily-vlog-ul de la 18 să îndemne poporul cu cine să voteze,să acuze PSD de tot felul,să ne spună cum PSD vrea sa vândă Ardealu' fără dovezi în acest sens,iscând un conflict diplomatic cu Ungaria care s-a stins rapid,din fericire.Asta e comunicare :)) Kayleigh McEnany lucrează acum la Fox.Probabil cel mai bun secretar de presă din ultimii ani,alături de Sarah Sanders.Lăsați toate amețitlele de la Realitatea care merg să sugă bani publici nefăcând nimic.Nu s-a născut om care să împacheteze frumos mizeriile făcute de acest guvern și să le comunice eficient și în interesul politic al celor de la guvernare.Probabil de asta nu au curajul să trimită pe cineva în fața presei,altcineva decât premier,președinte de partid sau președintele țării.Noi ne mulțumim cu Cîțu care urlă la jurnaliști fără motiv. :)
  • Andrei Andrei
    Până discută ea pică guvernu :))

Trimite un comentariu

sus