Skip to main content

FOTO. „MIRA. Revizia tehnică”: concept vizual gândit de o agenţie şi expus la TIFF

 
FOTO. „MIRA. Revizia tehnică”: concept vizual gândit de o agenţie şi expus la TIFF

FOTO. „MIRA. Revizia tehnică”. Conceptul vizual gândit de o agenţie a fost expus la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

Publicitate

Agenţia Ogilvy România a lucrat proiectul, care se află în prezent la Casa TIFF, locul unde sunt expuse cele mai interesante proiecte.

„MIRA Revizie Tehnică, conceptul vizual gândit de Ogilvy România a reprezentat sursa de inspiraţie pentru muralul creat de Obie Platon, parte din seria de picturi murale Art for Air, realizate cu vopselurile inovatoare Airlite”, spun cei de la Ogilvy.

De ce acest concept? Explică autorii:

„Semnalul de revizie tehnică Mira, emis de televiziuni înainte sau după încheierea emisiei propriu-zise, este un simbol pentru multe generaţii, un punct de legătură între diverse etape ale dezvoltării tehnologice şi un simbol al tranziţiei de la alb-negru la culoare.

O Mira colorată este un statement despre progres colectiv şi inovaţie, aşa cum sunt toate experienţele pe care le propune IQOS comunităţii sale”, a declarat Adrian Diac, Creative Director Ogilvy România.


GALERIE FOTO. „MIRA. Revizia gândită”, concept vizual expus la Casa TIFF

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    @camelia

    e pe youtube, sa il ia de acolo
  • Bogdy1947 Bogdy1947
    Ce este atat de wow aici? *** Ogilvy, care nu mai realizeaza nimic notabil de vreo 10 ani?
  • Camelia Camelia
    Apropo de trecut, EBU caută cu disperare prin toata Europa, Eurovision Song Contest din 1964. L-o avea TVR -ul.
  • DODO DODO
    unde sint alea de altadata ? ce vremuri ! cind ti-era lumea mai draga ...hop si mira sau grataru de la releul topolog dar aveam emisiuni si filme si seriale cot la cot cu vestul nu ca acum mizerii Serialele erau cu trei-patru episoade in urma americanilor , varietati spectacol de calitate nu cu vulgarismele de acum , transmisii eurovision ,emisiuni sport de la cupa davis la turneul celor cinci natiuni , festivaluri in direct ca cel de la san remo ,emisiuni artistice educative pentru copii nu cu aparitii ca acum ce-ti sugereaza un tirg de pedofili , sau varietatile de la frederich staad palace ,o teleenciclopedie care nu este egalata in ziua de azi si filme bune si foarte bune , emisiuni de cultura muzicala ,concertele de duminica la prinz si cite si mai cite si asta pina prin 1972 cind a venit ceausescu din turneul asiatic si a impus revolutia culturala ca la aia si totul s-a intors cu fundu in sus restul il cunoasteti
  • Nicolas Nicolas
    Porcarie de mira. Asta e mira? O mira adevarata este cea de la EBU, cea originala si simpla. Am vazut ca mai toate televiziunile adopta acest trend cu mira personalizata la Revizie Tehnica sau mai nou, CARTON cu sigla si ceas. Se știu ele care. Nu imi place deloc. Ori e revizie tehnica ori acvariu de pești ca pe unele posturi :)))))

Trimite un comentariu

sus