Skip to main content

Mircea Dinescu, de la grătar la prompter. Poetul va comenta ultimul jurnal al serii, la Prima TV

 
Mircea Dinescu, de la grătar la prompter. Poetul va comenta ultimul jurnal al serii, la Prima TV

Mircea Dinescu intră, din această seară, în studioul ştirilor de la Prima TV. Rolul lui este de a comenta, în notă personală, ultimul jurnal de ştiri al zilei, de la ora 23.00. 

Publicitate

Astfel, poetul Mircea Dinescu, cel care este realizatorul emisiunii Poezie şi Delicateţuri, va fi invitatul permanent al Ioanei Maria Moldovan la Focus 23.

Ioana Maria Moldovan, prezentator Focus 23:

“Este un plus valoare pe care îl aducem celor de acasă prin prezenţa lui Mircea Dinescu în studio. Vom face o sinteză a ştirilor zilei, explicată şi argumentată de una dintre cele mai cunoscute voci de pe scena publică de la noi.

Focus 23 are misiunea de a informa, de a sintetiza şi de a le aduce informaţia netrunchiată şi corectă telespectatorilor Prima TV”

Mircea Dinescu va comenta ştirile ce se difuzează în fiecare seară, de luni până joi, de la 23.00, la Prima TV.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Conducerea Prima și-a bătut joc de un produs curat! Cum să-l aduci pe Dinescu într-un jurnal de știri?!
  • Dana Dana
    Apariția lui Dinescu ***, stați liniștiți! Și Tomșa a executat. Unde-l să-l bage?! Într-un program care face audiență la Prima ... jurnalul de seară! Un jurnal bunicel, curat, cu un prezentator cu experiență ... prin venirea lui Dinescu s-a mânjit totul... de la format la prezentator. Rușine, Prima Tv!
  • Adrian Intaiul Adrian Intaiul
    Mie sa-mi ziceti unde e Florin Calinescu. Vad ca nu e la munca ...
  • Serban Serban
    il iubeste lumea pe Tomsa cum isi iubeste si el angajatii. toata ziua le baga si le scoate de zici ca ne-am intors 200 de ani in timp iar angajatii sunt doar sclavi. ditamai televiziunea sa stea drepti in fata unei neica nimeni asta nu e in regula. sa ramana Tomsa sa faca televiziune cu oamenii lui din Cluj si atunci sa vezi performanta. prima tv a ajuns sa aiba facturi neplatite de un an la toti furnizorii asa ca cine lucreaza cu ei sa aiba mare grija.
  • Buricanu" Buricanu"
    Iar l-a îmbătat Dinescu pe Tomșa la el, la cârciumă, la Cetate! La chiolhan mai era și Călinescu pe un colt de masă, se scobea in nas și se plângea că nu are ce să dea cu mânuțele alea două. Fetele de la Focus plimbau tava. La bară nu dansa nimeni...că nu mai are cine! Acest comentariu este un pamflet! Oare?
  • Dan Dan
    Dinescu e un expirat! Aloooo, ați învins făcând praf o televiziune! Rușine. În locul prezentatoarei plecăm din jurnal. Cum să accepți un asemenea invitat?! V-ați bătut joc de două produse curate... FOcus de seară și Insider Politic... rușine
  • Trumpşa Trumpşa
    Exista undeva unde NU este Dinescu??? Dupa ce au stricat Insider politic, singura emisiune de calitate de la PrimaTV, prin aducerea poetului din strachina, acum vine la stiri, la "diafana" Ioana. Asta se intamplă cand un fost cablist se crede nu doar Sefu' de pe Feleac, ci si director de programe, strategie, vanzari, marketing. Asta fara sa scoata banu' din jib, ca muritorii nu trebuie platiti. Alo, Tomsa, EtnoTV trebuie sa-l cumperi! Esti praf, mai monteaza niste stalpi, televiziune e clar ca nu ai habar sa faci!
  • Clara Clara
    Avea si Prima un jurnal care făcea audiență... acum au adus un expirat. Păcat de fata asta... e finuță, e bună pe meserie... ce decizii tâmpite
  • Marian B Marian B
    Aveau și ei o prezentatoare, Ioana Maria Moldovan, care făcea audiență adevarata și primul loc la rating, din păcate pacaliciul asta o sa i-o strice!
  • Adi Adi
    ,,puls valoare,, de la Dinescu?? Asta spune tot. Fără comentarii.
  • Doina Doina
    trebuie sa te doara rau sa iei asa decizii. la prima tv trebuie sa ne minunam daca se vor intampla lucruri normale. de cand a trecut in mana lui teszari, pardon adrian marele patron, numai lucruri traznite fac: nu platesc, nu au angajati suficienti, nu platesc ore suplimentare, nu au sefi si doar adrian decide, isi injura angajatii, uita sa dea salariile la timp, nu platesc nici dupa un an, isi schimba grila de zici ca le place sa le scada audienta. bate in zero de zero cat de curand. daca nu se inchid pana la vara nici sd nu o sa fie meciurile de fotbal ale nationalei. viitorul nu suna prea bine.
  • nedumeritu' nedumeritu'
    Hopa, foame mare la poetul revolutionar-bucatar Mircea fa-te ca lucrezi? Sa vine ditamai vedeta postului, la miezul noptii, sa lucreze, ceva e putred in Danemarca!
  • Marin Jurchelea Marin Jurchelea
    Cred ca ar fi preferabil ca Dinescu sa stea acasă în camasuta lui de noapte și cu scufia pe tartacuta. Nu ne trebuie, nu îl vrem
  • jk jk
    @B.A.M.cu tot respectul,ea e fana lui sau invers?!Sa nu uitam ca cei doi au inchis emisiunea cu povesti si delicateturi de la TVR1
  • DODO DODO
    asta nu stie sa spuna decit daca i se da ciorna Asa facea si la romania 9

Trimite un comentariu

sus