Skip to main content

Emisiune nouă la Prima TV, cu o fostă ştiristă Digi 24 şi Realitatea. Revine şi Mircea Dinescu

 
Emisiune nouă la Prima TV, cu o fostă ştiristă Digi 24 şi Realitatea. Revine şi Mircea Dinescu

Noutăţi la Prima TV. Mircea Dinescu se întoarce cu un nou sezon de „Poezie şi Delicateţuri”, la Prima TV. Postul anunţă şi o producţie nouă din weekend, cu o fostă realizatoare Digi24 şi Realitatea TV. 

Publicitate

Emisiunea lui Dinescu revine duminică, 12 septembrie de la ora 14:00.

Noul sezon aduce şi schimbări: Dinescu va merge prin târgurile locale şi va arăta ce va achiziţiona pentru masa pe care o pregăteşte invitatului din emisiune. Va fi şi un concurs pentru lăutari. Pe lângă taraful obişnuit, Dinescu va aduce şi tineri care vor să aibă această meserie pe viitor.

Primul invitat va fi Florin Chilian.

Emisiunea nouă cu o fostă jurnalistă de la Digi 24 şi Realitatea

Tot în acest weekend începe şi o nouă emisiune la Prima TV. Se numeşte „Lumea pe val” şi va începe sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 11:30.

„Lumea pe val” este un reality în care se urmăreşte călătoria în jurul lumii a doi protagonişti: Arina Delcea, fostă jurnalistă la Digi 24 şi Realitatea Plus şi Cătălin Apostol, operator de imagine, fost antreprenor.

„Vrem să descoperim oameni simpli, care fac lucruri extraordinare. Vrem să vedem locuri ascunse. Vrem să simţim. Vrem să filmăm ca să-i facem părtaşi la experienţele noastre şi pe românii cu chef de aventuri. Suntem prea curioşi să stăm locului şi trebuie să punem asta în slujba celorlalţi." spune Arina Delcea.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo Geo
    CEL MAI GREȚOS PERSONAJ POSIBIL, dinescu !!!
  • constantin cozma constantin cozma
    vor face si doua seriale Oportuniştii si Secretele Preşedintelui. Grig Chioroiu va fi pe micile ecrane cu un nou proiect în care va interpreta rolul preşedintelui Pupăză iar peripeţiile acestuia vor face cu siguranţa deliciul telespectatorilor. Gagurile, comicul de situaţie nu vor lipsi din acest nou serial în care telespectatorii se vor reîntâlni şi cu Toni Ionescu, Bogdan Dumitrecu, Livia Taloi, Aniela Petreanu. Serialul Oportuniştii se vede din 18 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 19.30 pe Prima TV. Fiecare episod va fi şi un prilej de a vedea şi vedete din lumea muzicii, filmului sau sportivi care îşi vor juca propriul rol. În fiecare sâmbătă, de la ora 19.30, serialul Oportuniştii îşi propune să îi facă pe telespectatori să râdă, să se relaxeze alaturi de cele 5 personaje.
  • Gicu Gicu
    Superstar, slab. Mult sub Vocea României.
  • ddd ddd
    așa grilă de toamnă fără niciun produs de forță în Prime time e clar că unii plecați de pe la Pro TV sau Antena 1 se vor repatria mai devreme sau mai târziu prin alte locuri dau exact filmele pe care le dădeau Antena 1 și Pro TV înainte în perioada 2003 2008 plus nu înțeleg de ce dau atâtea filme românești din moment ce Clever media a devenit proprietarul canalelor de filme lansate de akta?!?

    și dacă gândeau un produs tip fake reality cum au mai avut la prima ieșeau mai câștigați în Prime time pe anumite targhete
  • Adi Adi
    După un an de zile, Prima reușește în continuare sa fie praf! Poate nu ar fi rău ca cineva să-i pună o fiolă lui Dinescu inainte de emisiune. După e deja târziu. Iar despre HD, nimic de zis. Dacă nu e , nu ai ce să spui. Când concurența anunță grile spectaculoase, Prima vine cu....nimic, zero! Pardon, vine cu Sergiu Nicolăescu. Am zis concurență? Ce gluma!
  • An An
    Incepe si Exclusiv vip cu Cristi Brancu, Amalia Bellantoni si Dj Morris de Luni 13 septembrie, interval 16-18...

Trimite un comentariu

sus