Skip to main content

GALERIE FOTO. Cine sunt concurenţii noului sezon Mireasa, de la Antena 1

 
Sursa foto: Antena 1
Sursa foto: Antena 1

Cine sunt concurenţii noului sezon Mireasa? Show-ul matrimonial prezentat de Simona Gherghe a început luni şi are în competiţie 9 fete şi 8 băieţi.

Publicitate

Show-ul Mireasa este difuzat de luni până vineri în porţii duble, câte două ediţii zilnice: prima începe de la ora 14:00, iar a doua de la 17:00, la Antena 1. Emisiunea este „întreruptă“ de Observatorul de la ora 16.00.

Premiera sezonului de luni, 29 august, a venit şi cu o surpriză pentru telespectatori, care se pot înscrie la un concurs ce are ca premiu un weekend ultra all inclusive pentru două persoane, la mare.

Noii concurenţi Mireasa, sezonul şase. Fetele din Casa Mireasa 2022

Gabriela Piţigoiu are 25 de ani, vine din Sibiu şi este de meserie poliţist. Concurenta, absolventă a unei facultăţi de inginerie din Sibiu şi a şcolii de agenţi de poliţie din Câmpina, spune că s-a înscris la show-ul matrimonial pentru a-şi găsi jumătatea.

Adina Miuleasa are 23 de ani şi a fost stewardesă. În prezent, concurenta de la Mireasa sezon 6 este studentă la Facultatea de Litere, dar în paralel se ocupă şi de magazinul său online de haine.

Inga Rusu vine din Basarabia şi are 28 de ani. Tânăra şi-a încheiat ultima relaţie cu 4 luni înainte de a veni la Mireasa, dar se simte pregătită pentru a se ancora într-o nouă relaţie.

Ana-Maria Ciornei este din Iaşi şi are 27 de ani. Conurenta este divorţată şi are un băieţel.

Damaris Turuş şi-a deschis inima şi a vorbit despre cele mai grele momente din viaţa ei, chiar la castingul pentru emisiunea Mireasa. Concurenta de profesie anteprenor, în vârstă de 26 de ani, a crescut într-o familie numeroasă, unde a avut şi rol de mamă, şi de soră. Aceasta nu are un tipar anume de bărbat, ci speră să găsească pe cineva potrivit pentru ea.

Rodica Roxana Toba de la Mireasa sezonul 6 are 23 de ani şi este din Târgu Jiu, dar locuieşte în Bucureşti. Concurenta provine dintr-o familie modestă, este pasionată de psihologie şi îşi doreşte să îşi găsească sufletul pereche în casa Mireasa.

Concurenta a absolvit Liceul Teologic, iar acum studiază psihologia la o facultate din Chişinău. Tânăra nu este singură la părinţi, având încă trei surori căsătorite. Până în prezent, Rodica a avut trei relaţii serioase, iar la casting a povestit şi despre dramele prin care a trecut.

Denisa Dumitru s-a înscris în show-ul matrimonial pentru a-şi găsi jumătatea. Concurenta are 23 de ani şi este în proces de obţinerea diplomei de licenţă de la Facultatea de Contabilitate la care studiază în prezent. Ea spune că a ales să participe la show-ul matrimonial fiindcă îşi doreşte să-şi găsească un partener cu care să-şi întemeieze o familie.

Miruna Andreea Gheorghe are 27 ani şi locuieşte în Bucureşti. Concurenta este singură la părinţi, motiv pentru care s-a obişnuit să fie tot timpul răsfăţată de persoanele din jurul său. De altfel, tânăra a mărturisit că dezvoltă o relaţie foarte specială cu mamele partenerilor săi. Miruna este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Raluca Preda are 31 de ani şi este din Drobeta-Turnu Severin. Spune că s-a înscris la show-ul matrimonial pentru că speră să-şi îndeplinească aici visul de a se căsători. Raluca a urmat liceul de contabilitate în Drobeta-Turnu Severin şi a finalizat şcoala de asistenţi medicali generalişti, chiar dacă nu a profesat această meserie niciodată.

Timp de 12 ani, concurenta a lucrat în Vânzări, iar după ce s-a mutat în Anglia împreună cu familia sa, s-a angajat la o companie internaţională de vânzări online, unde predă Protecţia Muncii. Dornică să-şi finalizeze studiile, s-a încris la facultate şi e studentă în anul 3 la Business şi Management în cadrul Universităţii Oxford. Visul ei e să devină un antreprenor sau o femeie de afaceri de succes.

Cine sunt băieţii din casa Mireasa

Totodată, opt băieţi au intrat ieri în competiţia matrimonială Mireasa de la Antena 1.

George Cornel Ciubotaru îşi doreşte foarte mult să aibă o familie şi a venit la Mireasa cu sentimentul că va ajunge până în finală. George s-a născut în Alba Iulia, dar de la 5 ani locuieşte într-un sat din judeţul Vaslui. După liceu, a lucrat în străinătate, însă acum îşi doreşte să rămână în ţară pentru a-şi urma pasiunea: gătitul.

George a fost la un pas de a se căsători, însă pandemia i-a făcut să amâne evenimentul. În cele din urmă nuntă nu a mai avut loc, deoarece cuplul s-a destrămat.

Cosmin Munteanu a venit în sezonul 6 Mireasa încrezător că show-ul matrimonial de la Antena 1 îi poate schimba viaţa în bine. Cosmin Munteanu are 22 de ani şi vine din Focşani. Când a fost pus în situaţia de a descrie imaginea ideală a viitoarei sale mirese, Cosmin Munteanu a vorbit mai întâi despre religie, apoi despre înălţime şi vârstă.

Valentin Harle a venit la Mireasa dornic să se căsătorească, însă este decis să facă acest pas numai dacă va găsi persoana potrivită. Valentin are 24 de ani şi locuieşte în comuna Dobroieşti, judeţul Ilfov. A terminat studiile la Universitatea Sanitară de Medicină Veterinară din Bucureşti, dar nu doreşte să profeseze ca medic veterinar.

În prezent, Valentin este antrenor de fotbal pentru o echipă de juniori. „Până acum nu aveam răbdare, dar de când am început să lucrez cu copiii mi-am dovedit că pot să am şi răbdare”, a spus tânărul.

Rustem Sebaidin are doar 22 de ani, dar spune că deja se vede în finala show-ului matrionial la braţul alesei lui. Rustem este jumătate turc, din partea tatălui, aşa cum a dezvăluit chiar el. Concurentul a absolvit Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, din cadrul Universităţii Bucureşti şi acum, este învăţător într-o comună din judeţul Călăraşi.

Stavăr Viorel Cosmin are 25 de ani şi este din Galaţi. Deşi nu se caracterizează întocmai drept un băiat „cuminte”, având în vedere experienţele sale precedente, tânărul susţine că este gata să se aşeze la casa lui. La doar cei 25 de ani ai săi, Viorel a vizitat multe ţări, după ce la 18 ani a decis să îşi ia „viaţa în piept”.

Acesta a descoperit că adoră să călătorească, fiind deschis noilor provocări. În prezent, Viorel este patronul unei firme de transport, moştenind pasiunea de la tatăl său. Cei doi lucrează chiar şi împreună şi au o relaţie foarte apropiată, semn că viitoarea lui mireasă va trebui să fie şi pe placul socrului mare.

Andrei Alexandru Grădinaru are 32 de ani şi a trecut printr-un divorţ dureros. El spune că a ales să participe la show-ul matrimonial difuzat pe Antena 1 pentru că merită să fie fericit, alături de aleasa lui. Tânărul a fost căsătorit până acum 2 ani, când el şi fosta lui parteneră au decis să divorţeze.

Cei doi s-au cunoscut chiar la locul de muncă al lui Andrei, iar de acolo nu a mai fost mult până la pasul cel mare.„Am divorţat acum 2 ani de zile. A fost o relaţie frumoasă, cu multe părţi interesante, am învăţat mult din ele. Mi-a fost clientă. Când venea în salon mi se făcea un gol în stomac şi îmi ziceam: ea este a mea. Şi a fost soţia mea”, a povestit el.

Giorgio Ionuţ Buzoiu s-a înscris la show-ul matrimonial pentru că speră să-şi îndeplinească aici visul de a-şi găsi jumătatea. Încă de la vârsta de 10 ani, tânărul a locuit în Italia împreună cu părinţii săi. Concurentul a absolvit o facultate în domeniul financiar-bancar şi momentan este trader.

Paul Theodor Niţă are 29 de ani şi s-a născut în Călăraşi. De cinci ani s-a mutat în Constanţa, alături de mama şi tatăl vitreg. El spune că a ales să participe la show-ul matrimonial fiindcă îi plac provocările şi pentru că simte că această emisiune îl va ajuta să se dezvolte pe toate planurile.

Absolvent al Facultăţii de Agronomie, Paul a făcut practică pe perioada studiilor şi a lucrat în Anglia. Cucerit de posibilităţile din străinatate, după terminarea facultăţii a ales să muncească tot acolo, la o fabrică de scaune pentru avioane. Ceea ce l-a adus în ţară a fost nunta cu fosta soţie, de care a divorţat la începutul anului 2022.

Timp de doi ani şi jumătate, Paul Theodor Niţă a trăit un mariaj frumos, care s-a destrămat însă în ultima lună dinainte de despărţire. Fosta soţie i-ar fi spus că nu se mai regăseşte în căsnicie şi ar fi cerut o pauză, pe care el a acceptat-o. După două săptămâni de separare, concluzia a fost de neclintit: divorţul.

Concursul pentru telespectatori se va desfăşura în perioada 26.08.2022 – 02.09.2022. Înscrierile se fac accesând pagina dedicată concursului, https://mireasa.a1.ro/concurs/, unde participanţii vor completa numele şi prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon şi vor răspunde cât mai creativ la întrebarea de concurs: „Care este cuplul tău favorit din toate sezoanele Mireasa de până acum şi de ce?”.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tavy Tavy
    @Ilie Tanau...nici eu nu sunt fanul emisiunii, dar dacă am intrat pe articol, l-am și citit... Aproape toți concurenții studiază sau au studiat...hai sa nu-i numim 'neica nimeni' dacă nu-i cunoaștem... Nici ție, nici mie, nici copiilor tai (dacă ai) nu ne-ar plăcea sa fim numiți așa de cineva care nu ne cunoaște. AU mers acolo pentru ca emisiunea exista...cu sau fără ei. Asta nu-i face mai putin oameni..
    Și dacă vrei sa spui ca acele diplome sau studii sunt egale cu zero...asta putem spune despre toți într-un final...
  • Aladrian Aladrian
    Alta emisiune de 2 bani, inutila si fara sens, marca Antene. Probabil nici nu aveti vreo idee cam care ar fi adevaratul vostru rol....faceti bani distrugand o țară.
  • Soby Soby
    Zarug intra în echipa Te cunosc de undeva!: https://www.tvmania.ro/zarug-intra-in-echipa-te-cunosc-de-undeva-ce-rol-va-avea-371239
  • ILIE TANAU ILIE TANAU
    O emisiune fără sens k și casa iubirii!! Bani aruncați aiurea ptr niște neica nimeni care vor sa ajungă mari vedete!! JALNICE EMISIUNI!

Trimite un comentariu

sus