Skip to main content

Caravana Mireasa, reality-show-ul de pe Antena 1, caută concurenţi pentru un nou sezon

 
Caravana Mireasa, reality-show-ul de pe Antena 1, caută concurenţi pentru un nou sezon

Emisiunea Mireasa, de la Antena 1 este în căutare de concurenţi pentru un nou sezon. Caravana Mireasa porneşte prin ţară în căutarea de noi concurenţi pentru cel de-al optulea sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Publicitate

Caravana iubirii ajunge în Craiova, Sibiu, Timişoara, Oradea, Cluj-Napoca, Baia Mare, Suceava, Iaşi, Braşov, Galaţi şi Constanţa începând din 27 mai şi până pe 7 iunie.  Acestea sunt oraşele în care toţi cei care doresc să participe la emisiune sunt invitaţi la casting.

Simona Gherghe:

"Sunt foarte bucuroasă să vă anunţ că echipa noastră porneşte în aventură prin toată ţara în căutarea noilor noştri concurenţi, pe care îi aşteptăm cu braţele deschise în casa Mireasa.

Invităm toate mamele hotărâte să îşi vadă băieţii aşezaţi la casele lor, toţi tinerii care îşi caută aleasa, precum şi fetele gata să spună marele da să se înscrie la casting."

Emisiunea Mireasa este difuzată la Antena 1, de la ora 14:00, de luni până vineri.

Calendarul de casting şi locaţiile din cele 11 oraşe din ţară unde viitorii concurenţi se pot întâlni cu caravana Mireasa pot fi consultate la acest link.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus