Skip to main content

MUTARE ÎN TVR. Cătălin Ştefănescu, unul dintre cei mai buni oameni de interviu, emisiune de la 19.00

 
Cătălin Ştefănescu va realiza emisiunea „Dincolo de alb şi negru“. Sursa: TVR 1
Cătălin Ştefănescu va realiza emisiunea „Dincolo de alb şi negru“. Sursa: TVR 1

Cătălin Ştefănescu, realizatorul Garantat 100% va face o nouă emisiune la TVR 1, a anunţat postul public. Şi va fi difuzată în prime-time, de la ora 19.00.

Publicitate

Este prima dată în 20 de ani când Cătălin Ştefănescu "coboară" de la ora 23.00 pe un alt interval orar. Cătălin Ştefănescu este unul dintre numele care asigurau tronsonul de talk-show-uri quality de noapte, alături de Eugenia Vodă (Profesioniştii) şi Marina Constantinescu (Nocturne). 

Cătălin Ştefănescu va realiza o emisiune tip interviu, „Dincolo de alb şi negru“, care va fi transmisă în direct la TVR 1 de luni până joi, de la ora 19.00. Premiera va avea loc săptămâna viitoare, luni, 9 mai.

Cătălin Ştefănescu, moderatorul noii emisiuni:

E un pariu important. Dar, pe măsură ce din alte direcţii vine un stimul care agită, de la noi va veni un mesaj de păstrare a calmului şi o invitaţie la gândire. (…)

Pentru că e o perioadă când a gândi cu propria minte e un act extrem de necesar şi salvator. Este, de altfel, una dintre misiunile principale ale postului public, să ajute la actul de a gândi cu propria noastră minte".

Moderatorul mai precizează că în emisiunea lui nu se vor discuta lucrurile la extreme, numai în alb sau negru.

„Garantat, cea mai potrivită alegere pentru începutul serii: o întâlnire cu oameni echilibraţi, care ştiu ce spun. (…) o discuţie care nu ne împarte în tabere, deşi putem avea păreri diferite, ci ne aduce la un loc, pentru că încercăm să înţelegem lucrurile împreună“, se arată în comunicatul TVR.

Cine vor fi invitaţii lui Cătălin Ştefănescu?

Moderatorul nu va aduce în platoul televiziunii publice doar personalităţi cunoscute, ci şi oameni de rând, care sunt specialişti în domeniul lor.

„Dincolo de alb şi negru se va detaşa cât mai mult de genul întâlnirilor de televiziune în care se servesc soluţii de gândire gata mestecate şi în care există personaje care au păreri în legătură cu orice şi care se pricep la totul", a concluzionat jurnalistul.

Ce se întâmplă cu Garantat 100%?

În acest sezon, pe tronsonul Garantat 100% vor fi difuzate reluări, urmând ca, din toamnă, emisiunea să revină cu ediţii noi.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ionjijji ionjijji
    pentru 'antevorbitori' - comentarii bunicele, heitereala cu miez; chiar daca temele sunt din cartea de istorie (singurul domnitor femeiesc: voda eugenia, catalin taifasanescu - inventatorul taifasului datat pe baza de C14 undeva i.e.n., marina fara tunuri dar cu plictis)
  • Cristea Gelu Cristea Gelu
    Cătălin Ștefănescu e un profesionist
  • Paco Paco
    Cu Catalin Stefanescu e o alta idee geniala a duo-ului Modalca - Turturica de a duce in 0.0 si tronsonul ala. De la 11 noaptea macar te lua somnul daca nimereai cu telecomanda peste el. Omul se vrea rasat, un fel de Jason Statham cu vesta si cu doctorat in litere, in realitate emisiunea e despre el pt ca va vorbi de cinci ori mai mult decat invitatii. Apoi vinerea, de la aceeasi ora, alta aratare din ciclul miss XXL ne va face sa sarim peste canal direct pe Netflix sau la I Umor: Alina Grigore. TVR o sa planga dupa Cristache. Macar ala enerva lumea de-adevaratelea.
  • Mile Mile
    Nu se pricep ei sa facă rating ha hs ha
  • SobySobea SobySobea
    @Sobaru, eu nu sunt Chioțea!
    Sunt adevăratul SobySobea!
  • TVRistu' TVRistu'
    @SobySobea, cea mai recentă ediție a emisiunii a fost anul trecut, în noiembrie
  • Mile Mile
    Câți angajati are totuși TVR
  • Sobaru Sobaru
    Pe Eugenia Voda o tin aia la fereastra ca sa ii incaseze pensia.
    Ca nu mai e demult.
  • Sobaru Sobaru
    Soby = Chiotea
    Du-te la Digi24 ca acolo e cel mai bun canal de stiri - te-am citat.
    Ca tot esti tu cel mai bun jurnalist de teren din Romania. Am citat corect?
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    La Nocturne o vedem pe Marina Constantinescu oftând, inganandu-si interlocutorul, făcând pauze dese și fără substanță, trăind staniksvskian,tutuindu-se cu toată lumea scarpinandu-se la propriu în cap, pozând în sensibila și omniscient. Catalin Ștefănescu se dorește natural, popular, ghidus, tânăr, Highlender. O făcătură și intr-un caz, și în altul. Nimic autentic, nimic substanțial. O vorbărie fără margini.
    .
  • SobySobea SobySobea
    @TVRistu', Profesioniștii nu mai are ediții noi din 2018.
  • Bârdafa Dodoneț Bârdafa Dodoneț
    Nocturne e o scremere obosită. La fel și pseudo-intelectualu'-ăsta care a avut aproape permanent doar vedete de mână a doua "pă cultură". Nu se simt natural mascotele astea... E ceva cu ei forțat.

    Rușine că nu promovați PROFESIONIȘTII cu ediții noi de la 21:00!
    Deși și Eugenia are ostentațiile ei... Emisiunea aia are calibru și poate scoate vorbe mari de la personalități puternice.
    Nu vom mai avea niciodată conversații de tip LEOPOLDINA BĂLĂNUȚĂ cu IOSIF SAVA la Seratele Muzicale TVR 2...
  • geo geo
    Garantat 100% are audiente f slabe si din cauza orei târzii de difuzare.
    Să il pui pe ”unul dintre cei mai buni oameni de interviu” intro emisiune, de la 19.00, mi se pare un pariu riscant. Pe care TVR il va pierde !
  • TVRistu' TVRistu'
    Din Profesioniștii sunt doar redifuzări (nu degeaba au vârât emisiunea până la ora aceea). Nocturne, în schimb, a debutat cu un sezon nou, care a început săptămâna asta.
  • SobySobea SobySobea
    @TVRistu', sunt reluări sau mai au ediții noi?
    Pe Cinemagia nu am mai umblat de ceva timp.

Trimite un comentariu

sus