Skip to main content

MUTARE ÎN TVR. Cătălin Ştefănescu, unul dintre cei mai buni oameni de interviu, emisiune de la 19.00

 
Cătălin Ştefănescu va realiza emisiunea „Dincolo de alb şi negru“. Sursa: TVR 1
Cătălin Ştefănescu va realiza emisiunea „Dincolo de alb şi negru“. Sursa: TVR 1

Cătălin Ştefănescu, realizatorul Garantat 100% va face o nouă emisiune la TVR 1, a anunţat postul public. Şi va fi difuzată în prime-time, de la ora 19.00.

Publicitate

Este prima dată în 20 de ani când Cătălin Ştefănescu "coboară" de la ora 23.00 pe un alt interval orar. Cătălin Ştefănescu este unul dintre numele care asigurau tronsonul de talk-show-uri quality de noapte, alături de Eugenia Vodă (Profesioniştii) şi Marina Constantinescu (Nocturne). 

Cătălin Ştefănescu va realiza o emisiune tip interviu, „Dincolo de alb şi negru“, care va fi transmisă în direct la TVR 1 de luni până joi, de la ora 19.00. Premiera va avea loc săptămâna viitoare, luni, 9 mai.

Cătălin Ştefănescu, moderatorul noii emisiuni:

E un pariu important. Dar, pe măsură ce din alte direcţii vine un stimul care agită, de la noi va veni un mesaj de păstrare a calmului şi o invitaţie la gândire. (…)

Pentru că e o perioadă când a gândi cu propria minte e un act extrem de necesar şi salvator. Este, de altfel, una dintre misiunile principale ale postului public, să ajute la actul de a gândi cu propria noastră minte".

Moderatorul mai precizează că în emisiunea lui nu se vor discuta lucrurile la extreme, numai în alb sau negru.

„Garantat, cea mai potrivită alegere pentru începutul serii: o întâlnire cu oameni echilibraţi, care ştiu ce spun. (…) o discuţie care nu ne împarte în tabere, deşi putem avea păreri diferite, ci ne aduce la un loc, pentru că încercăm să înţelegem lucrurile împreună“, se arată în comunicatul TVR.

Cine vor fi invitaţii lui Cătălin Ştefănescu?

Moderatorul nu va aduce în platoul televiziunii publice doar personalităţi cunoscute, ci şi oameni de rând, care sunt specialişti în domeniul lor.

„Dincolo de alb şi negru se va detaşa cât mai mult de genul întâlnirilor de televiziune în care se servesc soluţii de gândire gata mestecate şi în care există personaje care au păreri în legătură cu orice şi care se pricep la totul", a concluzionat jurnalistul.

Ce se întâmplă cu Garantat 100%?

În acest sezon, pe tronsonul Garantat 100% vor fi difuzate reluări, urmând ca, din toamnă, emisiunea să revină cu ediţii noi.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Da, încă mai există. Nocturne luni la ora 23:00, și Profesioniștii sâmbătă noaptea la 01:00
 • mă bucur ca îl văd pe Catalin Ștefănescu zi de zi, dar sunt deranjat de programarea emisiunii la ora 19, ora știrilor la tv urile comerciale. Cred ca e o mișcare proasta care nu va aduce public comercial la TVR desi Catalin Ștefănescu ar putea face asta cu notorietatea lui. Aș fi preferat ca emisiunea lui sa înceapă la 19:15.
 • Îndrăznesc să spun că o producție tv,chiar dacă este foarte buna, nu poate rezona cu marea masă a unui public care a pierdut demult noțiunea de calitate superioară al unui produs Media. Clar, publicitarii nu ar plasa reclama pentru o emisiune bună,dar fără market share consistent, mai ales în cazul TVR...Noțiunea de refresh ar trebui să funcționeze zilnic. Se știe că TVR nu se află pe aceeași poziție cu posturile comerciale, subliniez COMERCIALE, deoarece adresarea se face către două mari categorii sociale, iar de aici incepe separarea conținutului..
 • Vorbind de Digi, au chiar și câteva lucruri bune: Au 3 canale de documentare peste Discovery și dau documentare foarte interesante, Digi 24 e cel mai vizionat post de știri din România și este cel mai bun post de știri din România cu știri obiective și fără fake news-uri, Digi Sport au chiar competiții sportive ce nu se regăsesc la alte posturi de sport și Film Now dă filme fără reclame față de PRO TV, care dă publicitate în timpul filmelor.
  În rest, sunt niște incompentenți!
 • @Kylo, nu doar TVR nu au un management bun, și Digi nu au un management bun.
  Își bate joc de canalele din grila lor, angajații nu au mai fost plătiți de ceva timp, internetul de la ei merge greu, au un PR în care nu este bun, au o grilă de canale foarte urâtă, patronul lor e chiar un criminal și insolvența scrie pe ei.
  Un sfat: Nu vă abonați la Digi, deoarece facturile voastre vă întârzie!
 • TVR-urile sunt jos, intr-adevar, nu au management bun, dar articolul asta aduce o nota pozitiva. Catalin Stefanescu este smart, are experienta, opinii articulate din partea lui si nu face rabat de la calitate. Partea proasta e ca la ce PR are TVR si cum nu se mai uita nimeni, aceasta emisiune ca multe altele bune o sa cada in uitare.
 • Apropo, mai există Profesioniștii și Nocturne în grila postului TVR 1?
  Întreb asta pentru un prieten.
 • Dan Cristian Turturică nici măcar nu face treabă bună la TVR. În loc să facă posturile TVR de calitate, el face tot feluri de *** la TVR: El a pus pe Ramona Săseanu să fie producător general la TVR, Modâlcă ca șefă la TVR 1, etc. TVR nici măcar nu are bani de filme și seriale noi, dau același filme vechi și seriale coreene vechi reluate la infinit. Au emisiuni de tot râsul, de nici măcar tata mare nu se uită la ele.

  Tema zilei încă mai există, dar la Digi 24 ca Jurnalul de seară. Partea întâi de la ora 20 până la ora 21 copiază Telejurnalul, iar partea a doua de la ora 21 până la ora 23 copiază Tema zilei. Se pare că Tema zilei a fost scoasă din grila TVR.

Trimite un comentariu

sus