Skip to main content

De la Star Wars la Urzeala tronurilor şi Harry Potter. Un concert de neratat: muzică din filme celebre, în Parcul Crângaşi

 
De la Star Wars la Urzeala tronurilor şi Harry Potter. Un concert de neratat: muzică din filme celebre, în Parcul Crângaşi

CONCERT SPECIAL în acest weekend. Superman, Star Wars, Harry Potter, Urzeala tronurilor, Lord of the Rings, Piraţii din Caraibe şi multe altele se vor auzi, vineri seara, în Bucureşti.

Publicitate

Vibe Orchestra - orchestră simfonică dirijată de Alexandru Ilie - aduce "în stradă" muzica dintr-o serie de filme cunoscute marelui public.

Concertul va avea loc în aer liber, în Parcul Crângaşi, vineri, 9 septembrie, de la ora 20.00. Intrarea la spectacolul "Soundtracks in Concerts" este liberă.

Alexandru Ilie, despre concert:

"Sunt pasionat de muzica de film şi de modul în care coloana sonoră completează atmosfera producţiei, alimentează tensiunea poveştii şi contribuie la transformarea filmului într-o capodoperă cinematografică. Aşa că vin către public cu acest concept ce înseamnă o incursiune în universul sonor al multor blockbustere şi filme de Oscar semnate de cei mai mari compozitori ai genului."

GALERIE FOTO. Vibe Orchestra în concerte, în imagini

VIBE Orchestra a fost înfiinţată în 2014 de către dirijorul Alexandru Ilie. Muzicianul este dirijorul permanent al Operei Comice pentru Copii şi al Teatrului Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”.

"Din pasiune pentru muzica clasică şi din dorinţa de a demonstra că talentul muzical românesc nu s-a stins odată cu trecerea anilor, am pus bazele acestei orchestre, a cărei misiune este aceea de a prezenta publicului operele consacrate ale marilor compozitori clasici şi nu numai, în interpretarea tinerelor talente din România", spune Alexandru Ilie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus