Skip to main content

Revoluţia Netflix ajunge şi în România. „Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuinţă”. Poţi folosi contul la „comun” doar dacă plăteşti extra

 
Revoluţia Netflix ajunge şi în România. „Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuinţă”. Poţi folosi contul la „comun” doar dacă plăteşti extra

Schimbare uriaşă pentru Netflix în România. Platforma de streaming vine cu o modificare majoră pentru abonaţi. Aceştia nu-şi vor mai putea împărţi conturile de Netflix cu apropiaţi decât dacă vor plăti extra. Cât? Detalii în continuare. 

Publicitate

Platforma Netflix testează de mai bine de un an stoparea aşa-numitului „pasword sharing”, adică folosirea unui cont de Netflix de către mai multe persoane, din aceeaşi locuinţă, dar şi din afara ei. 

Schimbarea s-a produs deja în America Latină şi în câteva ţări din Europa, iar de astăzi s-a răspândit în întreaga lume, inclusiv România. 

Anunţul a fost făcut chiar de Netflix, printr-un comunicat de presă, iar toţi utilizatorii urmează să primească şi un e-mail de informare. 

Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuinţă. Toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanţă) şi pot beneficia de funcţiile noi, cum ar fi Transfer de profil şi Gestionarea accesului şi a dispozitivelor.”

„Dacă vrei să foloseşti serviciul Netflix la comun cu cineva fin afara locuinţei tale, poţi utiliza aceste funcţii:

Transferă un profil. Oricine îţi utilizează contul poate trasnfera un profil către un nou abonament pe care îl achită

Achiziţionează un extra abonat. Poţi folosi contul netflix la comun cu cineva care nu locuieşte cu tine pentru încă 2,90 euro pe lună.”

Amintim că, înainte să ia această măsură, Netflix a decis în luna februarie să ieftinească abonamentul de bază în România, de la 7,99 de euro, la 4,99 de euro. 

Iată mesajul pe care urmează să îl primească abonaţii zilele acestea de la Netflix:

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus