Skip to main content

Nina Hariton a câştigat Chefi la cuţite, sezonul 11

 
Foto: a1.ro
Foto: a1.ro

S-a încheiat încă un sezon al emisiunii culinare de la Antena 1. Câştigătorul sezonului 11 Chefi la cuţite este Nina Hariton şi a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea.

Publicitate

Nina Hariton a câştigat premiul în valoare de 30.000 de euro şi s-a luptat cu Paul Tudosescu de la echipa lui Cătălin Scărlătescu şi cu Laurenţiu Neamţu de la Florin Dumitrescu.

Cine sunt concurenţii?

Dumitru Paul Tudosescu (Pablo) este bucătar de la 14 ani şi a plecat în Anglia din cauza unor probleme. 

„Sunt bucătar de la 14 ani. Am plecat în Anglia din cauza unor probleme. Am fost nevoit să scap din cercul în care eram şi am făcut ceva. A fost complicat! Am avut familia lângă mine, am plecat din România cu gândul să fac un curs de bucătar. Aveam două opţiuni: ori eram după gratii, ori la 2 metri sub pământ. Mi-am dat seama prea târziu. În 2005 am plecat în Anglia, nu ştiam engleză deloc.

Nu regret ce a fost în trecut, a fost o lecţie de viaţă. După 9 - 10 ani de Anglia s-a născut băiatul meu şi am primit o ofertă din România. Acolo mi-am cunoscut actuala parteneră, viitoarea soţie. Fosta mea soţie locuieşte alături de băiatul meu. Ele lucrează împreună. Momentan locuiesc în Anglia", noteaza a1.ro.

Nina Hariton a plecat la Paris pentru a fi alături de soţul ei, pe care l-a cunoscut la o petrecere în Republica Moldova. 

"Am ajuns la Paris după iubire, după dragoste, după soţul meu actual. Ne-am cunoscut la o petrecere în Republica Moldova. El era în Franţa, ne-am văzut trei luni şi apoi m-am hotărât, la propunerea lui, să îl urmez şi să merg în Franţa. Am renunţat la tot şi m-am dus cu inima. Când am plecat în Franţa, am renunţat la facultatea mea de teatru din Galaţi şi l-am urmat pe el acolo. Am întâlnit un chef bucătar şi a fost ca o lumină.

Pentru că începeam la 7 şi terminam la 12 noaptea, ştiţi cum sunt chefii, pentru ei asta e viaţa. Pentru mine, presiunea aceasta, plus viaţa de familie, că am un copil, are 7 ani. Colegii niciodată nu mă înţelegeau când copilul era bolnav sau mergeam la urgenţe sau să rămân cu el. Am lucrat 5 ani în restaurante haute cuisine", scrie a1.ro.


Laurenţiu Neamţu are 35 de ani şi este din Braşov.

"Pasiunea mea pentru bucătărie a început de la o vârstă fragedă, tatăl meu fiind bucătar şi lucrând la evenimente private. De la vârsta de 12 ani lucram alături de el. Apoi, de la 19 ani, am plecat din România.

Am lucrat ca bucătar patru ani în Cipru, apoi opt ani în America, unde am gătit la restaurante cu stele Michelin din New York, dar şi la un country club din Florida, unde taxa de membru era de 160.000 de dolari şi unde veneau numai vedete: de la Céline Dion la Justin Bieber. Am gătit şi la nunta lui Michael Jordan la clubul alăturat", noteaza libertatea.ro.

Câştigătoarea sezonului trecut a fost Florica Boboi din echipa lui chef Sorin Bontea.

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus