Skip to main content

Doi prezentatori la matinalul de weekend al Antenei 1. Mihai Jurca de la meteo, unul dintre ei

 
Mihai Jurcă. Foto: Antena 1
Mihai Jurcă. Foto: Antena 1

Antena 1 anunţă că vor fi doi prezentatori la matinalul de weekend.

Publicitate

La pupitrul Observatorului de la ora 06:00 vor fi Mihaela Călin şi Mihai Jurca.

Mihaela Călin a prezentat în Observatorul de la 16, în ultima perioadă. Mihai Jurca, în schimb, trece de la meteo la ştiri. El prezenta buletinele meteo în cadrul ştirilor.

Mihaela Călin - Foto: Antena 1

Cei doi vor prezenta Observatorul matinal de weekend începând de sâmbătă, 9 octombrie.

“Promisiunea mea şi a echipei pentru toţi cei care ne privesc sau vor alege să ne privească de acum încolo este că vor găsi la Observator, în fiecare dimineaţă, acelaşi profesionalism şi energia  de care au nevoie pentru a-şi începe ziua aşa cum trebuie!”, a declarat Mihaela Călin.

„Sunt încântat de acest nou proiect! Dimineţile de weekend trebuie să fie amestecul perfect de informaţii şi bună dispoziţie şi asta ne vom strădui să facem împreună.”, spune Mihai Jurcă.

În timpul săptămânii, de luni până vineri, Iuliana Pepene şi Bogdan Alecsandru sunt prezentatorii Observatorului de la ora 06:00.

Ionela Lucan a plecat de la Antena 1 după 13 ani

Ionela Lucan a prezentat matinalul de weekend până acum. Contactată de Paginademedia.ro, Ionela Lucan a a spus că nu exclude o revenire în televiziune, dar, momentan, se va concentra pe proiecte online.

Ionela Lucan, pentru Paginademedia.ro:

„Am un proiect care implică şi relocarea familiei mele în afara ţării pentru o perioadă de timp şi pe care l-am tot amânat. Acum era momentul potrivit să iau această decizie.

Nu înseamnă că nu voi mai reveni vreodată în televiziune dar, în viitorul apropiat, activitatea mea se va desfăşra în principal în online”, a spus Ionela Lucan, pentru Paginademedia.ro.

 

CITEŞTE ŞI: Ionela Lucan pleacă de la Antena 1 după 13 ani. Ce va face în continuare?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dugu Dugu
    Cine e prezentatoare/prezentator care v-a rămâne la Observator 16?
  • An An
    Jurca a prezentat stiri la B1...cand a trecut din nou la Antena a spus ca o face pentru ca meteo era programul lui preferat...
  • Soby Soby
    Se mai aude ceva de Oreste Teodorescu (Realitatea Plus)?
  • Un insider Un insider
    Sunt atatia tineri in trustul lor si ei aleg tot ceva trecut de prima tinerete. Plus ca Jurca e cunoscut pt meteo, acolo e locul lui. Mihaelei ii statea foarte bine la 16. Numai prostii cu noile mutari. Mai ales la matinal unde fețele nu trebuie sa fie neparat mature, ci cat mai tinere, pline de energie.
  • jk jk
    Si ramane Oliviuta la 16?

Trimite un comentariu

sus