Skip to main content

Încă un serial turcesc pe Kanal D. De când?

 
Încă un serial turcesc pe Kanal D. De când?

Kanal D aduce un nou serial turcesc. Producţia se numeşte Destăinuri (titlul original: Kirmizi Oda) şi va avea premiera pe 3 martie, de la ora 20.00. 

Publicitate

Serialul Destăinuri intră în locul producţiei Infidelul (Sadakatsiz) şi va fi la Kanal D în fiecare vineri şi sâmbătă, de la 20.00.

În prezent, Infidelul poate fi urmărit vineri şi sâmbătă, de la 20.00, dar ajunge la final pe 25 februarie.

Acţiunea se petrece în jurul personajului Nilüfer (interpretată de Binnur Kaya). Ea este terapeutul şef, o femeie puternică şi încrezătoare, respectată de colegi şi de clienţii cabinetului. Misiunea ei este de a-i ajuta pe cei care îi calcă pragul cabinetului să îşi deschidă sufletul şi să vorbească chiar şi despre cele mai traumatizante experienţe şi îngrijorătoare gânduri.

Povestea serialului Destăinuri (Kirmizi Oda), de la Kanal D

Dincolo de poveştile dezvăluite pe canapeua echipei de terapeuţi ai clinicii, se derulează şi fragmente din viaţa acestora. 

Poveştile de viaţă dramatice dezvăluite în clinică vorbesc despre modul în care viitorul este afectat de experienţele trecute şi despre cum comportamentele agresive şi abuzive sunt moştenite de-a lungul generaţiilor.

Şi chiar dacă abuzul este interzis prin legi şi pedepsit în săli de judecată, rădăcinile răului şi lipsa de iubire pot fi îndepărtate cu greu; iar aici intervine calitatea umană şi profesională a terapeuţilor, dar şi dorinţa de vindecare şi de deschidere către celalalt a "pacienţilor".

În distribuţia serialului se regăsesc actori care au mai apărut în producţii turceşti, tot la Kanal D. Dintre aceştia îi amintim pe Evrim Alasya (Güneş), Salih Bademci, ("Mireasă din Istanbul"), Celil Nalcakan ("Totul pentru familia mea") şi, de asemenea, Erkan Petekkaya ("Furtună pe Bosfor" şi "Tradarea").

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B.A.M B.A.M
    Cel mai bine pentru "Clanul" e să fie pus SÂMBĂTA la bătaie cu iUmor. Niște "părelologi" ca voi ar trebui să știe asta, @Anonim &CO!!!!!
    (Cu toate că audiențele de dumunică sunt peste așteptări și nu ar fi nevoie de asta...)
  • MileCelBatran MileCelBatran
    Anonim, de unde ai dedus tu ca Survivor nu face audiente? Din comunicatele Antenei 1, preluate cu sarg de catre Goarna Antenei? Uite, alt site (tot cu "DE MEDIA" se termina numele lor) stie sa precizeze asta, cand preiau comunicatele de la Antena 1: "Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group". E foarte important sa spui sursa, asta ca sa vezi daca cineva s-a ocupat sa cosmetizeze acele sondaje. Da, de acord in ceea ce priveste Clanul, insa eu l-as vedea facand rocada cu Las Fierbinti. Joi sa fie Clanul, iar duminica Las Fierbinti, care e clar peste America Express.
  • Robert Robert
    Pro TV nici acum nu a invatat ?
    Pro TV are cele mai mici audiente sambata si duminica. De ce ? Pentru ca avem meciuri de fotbal. Si, la Pro TV, domina publicul masculin. Mereu (si cu emisiuni, si cu seriale, si cu filme), Pro TV are audiente mici sambata si duminica.

    In locul lor, puneam luni si marti cate o ora de Las Fierbinti la 20:30; pe urma Survivor. Si joi puneam Clanul, pe urma Sef sub acoperire.
  • Anonim Anonim
    Deci acest nou serial de la Kanal D va fi dublat în română, și asta intr-o țară unde oamenii preferă subtitrările,deci sa vedem cu audienta. Cat despre PRO TV as sugera sa facă niște schimbări de grila în contextul audientei premierii la Clanul. Cel mai bine ar fi să face schimb cu Șef sub acoperire, astfel joia să fie un episod de 1 ora Las Fierbinti,apoi Clanul, iar duminica Șef sub acoperire. Se vede ca Survivor a făcut praf grila. O emisiune care nu mai prinde bine ca anul trecut. I-ar trebui reduse zilele de difuzare.
  • Miluta Miluta
    Mile postac, ai vazut ca a plecat si Ginuta ? Pe pariu ca o sa scadda Bucatarii Zero in audiente fara ea ?
  • Miluta Miluta
    Pai ești prost ori numai postac plătit

    Supara adevarul, nu postac prost ? Se vede de la o posta ca paginutamediuta are "contract" antenist.
    Audientele de joi si sambata unde sunt ? Cu Lia Zero si Umor Sec spulberate de Pro TV ?
  • Miluta Miluta
    Bună idee ca mireasa sa fie 3 ore , îl acoperă pe maruta , în total 6 ore va fi , prinde ca nu e falsa ca la alții

    Prinde la pensionari, exact. Si nu e falsa ? Postac, vezi ca, castigatorii din sezonul trecut nu sunt impreuna. Au divortat psotac. Deci, e falsa. Asa ca nu mai abera pe aici postac.

    Si de Nu te supara Zero nimica ? Nu laudai emisiunea ?
  • Miluta Miluta
    Felicitări America express 9 rating , asta la urban , iată ca la orașe prinde , nu a fugit publicul la stana ca al vostru

    Unde 9 postac ? Ce visezi ? Are 7 pe comercial urban. Unde visezi tu 9 ?

    Felicitari Romania ca alege Pro TV. Are 12 rating, asta la urban, iată ca la orașe prinde , nu a fugit publicul la stana ca al vostru.
    Nu postac ?
  • Anya Forger Anya Forger
    Va rog să băgati Kamen Rider: Dragon Knight dublat în română de pe Netflix
  • MileCelBatran MileCelBatran
    Mile, cel cu clasele cat un tren, ne da noua lectii, cand el e postacul sef al Antenei. I s-a facut mila domnului profesor Felix si ti-a mai dat de un covrig, biet postac batran si fara scoala?
  • Mile Mile
    Pai ești prost ori numai postac plătit
  • MileCelBatran MileCelBatran
    jk, asta am cerut si eu mereu: echidistanta. Daca acest target (COMERCIAL NATIONAL ESOMAR ABCD) exista, de ce sa nu fie publicat? Eu sunt de acord sa fie publicat si actualul target, dar sa fie si cel de care am zis, ca aici e problema. Prin incapatanarea asta de a publica ambele targeturi, mi se pare ca Pagina de Media protejeaza interesele Antenei 1.
  • Mile Mile
    Bună idee ca mireasa sa fie 3 ore , îl acoperă pe maruta , în total 6 ore va fi , prinde ca nu e falsa ca la alții
  • Mile Mile
    Felicitări America express 9 rating , asta la urban , iată ca la orașe prinde , nu a fugit publicul la stana ca al vostru
  • jk jk
    Sincer ma gandesc oare de ce se dau audientele cu "taraita".Poate au buget subtire...

Trimite un comentariu

sus