Skip to main content

Nou serial turcesc pe Kanal D. Actriţa din rolul principal a fost cadână în Suleyman

 
Nou serial turcesc pe Kanal D. Actriţa din rolul principal a fost cadână în Suleyman

Pentru fanii serialelor turceşti. Kanal D va difuza din 17 august, un nou serial turcesc, Infidelul (titlul original: “Sadakatsiz”).

Publicitate

În centrul atenţiei va fi Asya, interpretată de actriţa Cansu Dere, nume cu rezonanţă pentru publicul din România.

Cansu Dere a ajuns cunoscută românilor odată cu difuzarea la Kanal D a producţiei “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, în rolul Firuze. De asemenea, a impresionat si cu partitura actoriceasca Eysan, din serialul “Ezel”, difuzat tot de Kanal D.

Noul serial va fi pe post de miercuri până vineri, de la ora 20:00

Schimbări în grilă. Cum vor fi serialele turceşti pe Kanal D

Noul serial aduce schimbări în grila Kanal D de seară, când se dau serialele turceşti.

Odată cu difuzarea ,,Infidelul’’ (de miercuri până vineri), “Aripi frânte” va fi difuzată în fiecare zi de luni şi marţi, de la ora 20:00.

Serialul “Mă numesc Zuleyha”, care este difuzat în prezent de miercuri până vineri, de la ora 20:00, ajunge la final vineri, 12 august.

Povestea serialului Infidelul, de pe Kanal D

“Infidelul” spune povestea tulburătoare unei femei care a primit tot ce şi-a dorit de la viaţă: frumuseţe, carieră, un copil şi un soţ perfect. Destinul i se va schimba însă radical atunci când trădarea îşi face apariţa în viaţa sa.

În serial joacă şi Caner Cindoruk, alt actor celebru care va fi revăzut la Kanal D. Fanii serialelor turceşti l-au mai putut urmari pe Caner Cindoruk în serialul Stăpâna inimii (“Hanimin Ciftligi”), producţie difuzată de Kanal D.

Alături de Cansu Dere şi Caner Cindoruk, telespectatorii români îi vor putea urmari în noul serial “Infidelul” şi pe Melis Sezen, Burak Sergen şi Özge Özder.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus