Skip to main content

Un nou serviciu de streaming vine în România. Aduce seriale şi filme marca NBC Universal

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Un nou serviciu de streaming va fi disponibil în România. Va avea filme şi seriale semnate de NBC Universal.

Publicitate

Se numeşte „SkyShowTime” şi va ajunge în România şi în alte 20 de ţări din Europa în 2022. Platforma de streaming este deţinută de companiile Comcast Corporation şi ViacomCBS Inc.

Pe platformă, pe lângă filmele şi serialele realizate de NBC Universal, vor mai fi şi producţii din portofoliul de branduri Sky şi ViacomCBS, inclusiv titluri semnate SHOWTIME, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, Universal Pictures şi Peacock.

Pe SkyShowtime vor fi filme şi seriale de toate genurile, inclusiv filme pentru copii şi familie, francize, programe locale, dar şi documentare.

În fiecare lună lista de seriale şi filme va fi completată cu producţii noi.

Noul serviciu video-on-demand (VOD) se va vedea în următoarele ţări: România, Albania, Andorra, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania şi Suedia.  

Mai multe detalii legat de serviciile SkyShowtime, inclusiv preţul de abonament, vor fi anunţate ulterior.

“Odată cu lansarea serviciului SkyShowtime, ne vom concentra content-ul global în vederea creării unei oferte de streaming de top, într-un mod rapid şi la scară, prin investiţii strategice şi inteligente în mai multe etape.

În completarea anunţului despre parteneriatul dintre Paramount+ şi Sky în Marea Britanie, Italia şi Germania, SkyShowtime reprezintă o oportunitate enormă de a accelera expansiunea noastră în piaţă şi de a deveni lideri în domeniul SVOD în Europa”, a declarat Raffaele Annecchino, Preşedinte & Chief Executive Officer al ViacomCBS Networks International.

“Noul nostru serviciu de streaming SkyShowtime va aduce în acelaşi loc tot ce este mai bun din Statele Unite şi Europa, cu brand-uri iconice şi entertainment de cel mai înalt nivel pentru milioane de consumatori din peste 20 de ţări noi.

Parteneriatul oferă o abordare inovatoare care va fi scalată rapid la nivel internaţional, putând fi monetizată în întreaga Europă. Pornind de la conţinutul extraordinar marca NBC Universal, Sky şi ViacomCBS, SkyShowtime va oferi un line-up de excepţie pentru întreaga familie şi va genera o puternică recunoaştere la nivel de brand în toate regiunile Europei”, a spus Dana Strong, Group Chief Executive al Sky. 

FOTO. Logo SkyShowTime

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Super serviciu.
  Paramount+ si Sky au niste titluri excelente,atat la filme,cat si la seriale.
  Deja pe Netflix sunt numai porcarii si se merita sa iei o pauza de 3 ani,in timpul asta te uiti la alt serviciu si tot asa,nu se merita sa iti arunci banii pe mai multe platforme de streaming.
  6 luni-Netflix
  6luni-Prime
  6luni-Disney+sau Star cum se va numi la noi
  6luni SkyShotime,dupa care o iei de la capat.
 • Sincer, in afara de HBO, nu merita nici Netflix sau Amazon Prime, darmite serviciul asta de streaming... cel putin pentru mine, care nu mai sunt la prima tinerete. Pana si Netflix in Romania distribuie mai mult tampenii... in afara de Breaking Bad, e cam varza... cand vad ca ei pun accentul pe Lucifer si alte bazaconii... nu merita un leut.
 • Sper să difuzeze cele 10 episoade din THE END pentru zona asta din Europa... Fantastic show!
 • Deci un fel de 2 in 1, Peacock si Paramount+, special pentru tarile care nu sunt putred de bogate sa-si permita 15 servicii de streaming. Cam aceeasi strategie a adoptat-o si Disney, cu Disney+ in afara Americii fiind de fapt un Disney+ american combinat cu Hulu.

Trimite un comentariu

sus