Skip to main content

Noutăţile Netflix în luna iulie. Episoade noi din The Witcher, un nou film din seria Bird Box şi un film poliţist cu Jamie Foxx

 
Noutăţile Netflix în luna iulie. Episoade noi din The Witcher, un nou film din seria Bird Box şi un film poliţist cu Jamie Foxx

 Luna iulie aduce titluri din abundenţă pe platforma de streaming Netflix.

Publicitate

„Perla coroanei” este în această lună The Witcher: Sezonul 3, volumul 2, ultima parte cu Henry Cavill în rolul principal. Este un nou sezon în care Continentul se transformă într-un câmp de luptă al corupţiei politice, magiei neagre şi al trădării.

Alte titluri de urmărit în luna iulie sunt Bird Box Barcelona, o extensie a filmului cu Sandra Bullock din 2018, unde o ameninţare neaşteptată şi încă şi mai sinistră îşi face simţită prezenţa; They Cloned Tyrone, un film poliţist captivant, unde John Boyega, Jamie Foxx şi Teyonah Parris fac un trio inedit în faţa unei conspiraţii guvernamentale.



Pe lângă acestea, ne mai întâlnim şi cu: The Lincoln Lawyer: Sezonul 2 Partea 1, un nou sezon în care Mickey ajunge să se încurce cu o femeie care, apoi, este acuzată de crimă şi îi devine clientă; Unknown, un serial documentar cu patru părţi, care spune poveşti captivante despre explorarea unor uluitoare teritorii necunoscute; şi WHAM!, unde George Michael şi Andrew Ridgeley retrăiesc momente-cheie din anii ’70 până în anii ’80, perioada de glorie a trupei.

În plus, Netflix a licenţiat titlurile Ad Astra, Bohemian Rhapsody, Gone Girl, The Revenant şi Top Gun.

LISTA INTEGRALĂ a noutăţilor Netflix din luna iulie, AICI

Citeşte şi:

Noutăţile Disney+ în iulie. Seria Futurama, sezon nou după 10 ani de pauză

Noutăţile verii pe platforma SkyShowtime. Două seriale româneşti printre titluri

 
 
 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus