Skip to main content

Toate titlurile care intră pe Netflix în octombrie. Un nou sezon Lupin, un documentar despre David Beckham şi alte zeci de titluri

 
Toate titlurile care intră pe Netflix în octombrie. Un nou sezon Lupin, un documentar despre David Beckham şi alte zeci de titluri

 

Publicitate

Ce aduce nou Netflix în luna octombrie. Câteva zeci de titluri vor fi disponibile de platforma de streaming, în această perioadă. Pariurile lunii sunt un nou sezon din cel mai de succes serial francez, Lupin, un documentar despre David Beckham, care face deja furori, dar şi un film cu greutate, Pain Hustlers, care are în distribuţie nume precum Emily Blunt, Chris Evans şi Andy Garcia. 

Netflix a adus în propria „ogradă” încă o producţie originală HBO. Este vorba despre True Blood, 7 sezoane, unul dintre cele mai sângeroase seriale cu vampiri. 

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim şi cu: The Fall of the UsherHouse, unde Mike Flanagan semnează acest serial horror sinistru, bazat pe lucrările lui Edgar Allan Poe; Fair Play, un thriller palpitant despre relaţii, scris şi regizat de Chloe Domont, cu Phoebe Dynevor şi Alden Ehrenreich în rolurile principale; Pluto, o nouă producţie anime bazată pe seria originală de benzi desenate cu acelaşi nume şi semnată de Naoki Urasawa şi Osamu Tezuka. 

Lista integrală a noutăţilor Netflix, pe PaginadeSeriale.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus