Skip to main content

Noutăţile Disney+ în octombrie. Loki şi Casa Bântuită cu Owen Wilson, Danny DeVito şi Jared Leto

 
Noutăţile Disney+ în octombrie. Loki şi Casa Bântuită cu Owen Wilson, Danny DeVito şi Jared Leto

Disney+, serviciul de streaming cu titluri de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic şi Star, aduce titluri noi, de urmărit cu familia, dar şi producţii pentru fanii stilului horror, sau seriale din universul Marvel.

Publicitate

Cea mai aşteptată premieră pe Disney+ luna aceasta este sezonul 2 din Loki de la Studiourile Marvel, cu Tom Hiddleston în rolul principal. Serialul Marvel a avut premierape 6 octombrie şi va avea disponibil un episod săptămânal. 

Un alt film cu greutate este Casa Bântuită, care are în distribuţie nume precum Owen Wilson, Danny DeVito, Jamie Lee Curtis şi Jared Leto. Inspirat de clasica atracţie din parcurile de distracţii, filmul Casa Bântuită spune povestea lui Gabbie (Rosario Dawson), o mamă singură, care descoperă că locuinţa pe care o împarte cu fiul ei este bântuită de fantome enervante.

Tot în luna octombrie ne luăm la revedere de la Star Wars: Ahsoka şi Crime în Imobil, care ajung la final de sezon pe platforma de streaming.

Pe Disney+ putem vedea şi clasicele Hocus Pocus şi Coşmar înainte de Crăciun (The Nightmare Before Christmas), ambele sărbătorind anul acesta 30 de ani de la lansare.

Pentru pasionaţii de documentare, platforma de streaming pune la bătaie noua serie în 3 părţi Coleen Rooney: Adevărata poveste Wagatha  (Coleen Rooney: The Real Wagatha Story), sau povestea din spatele legendei hip-hop Tupac Shakur cu serialul Dear Mama de la FX, regizat de premiatul Allen Hughes.

Lista integrală a noutăţile Disney+. pe PaginadeSeriale.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus