Skip to main content

VIDEO. Spot cu tenismenul Novak Djokovic, noul ambasador Raiffeisen Bank. Se vede şi în România

 
Foto: hepta
Foto: hepta

VIDEO. Tenismenul Novak Djokovic, numărul 1 mondial, este noul ambasador al băncii Raiffeisen Bank. Djokovic este protagonistul campaniei de imagine lansată recent de această bancă.

Publicitate

Campania se desfăşoară înainte de Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului. În acelaşi timp, Djokovic îşi va sărbători ziua de naştere pe 22 mai, atunci când va împlini 34 de ani.

Djokovic apare într-un spot video care se va vedea şi pe posturile tv din România.

Povestea spotului: „se bazează pe un obicei obişnuit al jucătorilor de tenis: să aleagă mingea potrivită pentru un serviciu puternic, ideal un as, iar numărul 1 din lumea tenisului dedică timp acestui proces. Acest obicei era legat de scenele cotidiene ale vieţii private, cum ar fi selectarea unui tricou polo sau alegerea unui fruct dintr-un coş.”

Michael Palzer, şeful Diviziei Internationale de Marketing a RBI, spune:

„Cu această poveste comunicăm că alegerea corectă este esenţială şi o legam de ambiţia noastră de a deveni cea mai recomandatăbancă din Europa Centrală şi de Est.

Novak Djokovic nu numai că a arătat o performanţă de top pe terenul de tenis, dar s-a mişcat foarte convingător şi cu profesionalism pe platoul de filmare. A fost o cooperare foarte eficientă şi plăcută pentru noi.”


VIDEO. Noul spot al Raiffeisen Bank cu Novak Djokovic

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus