Skip to main content

Emisiune nouă pe Antena 1: Nu te supăra, frate! Cu Pepe şi cu magicianul Robert Tudor

 
Emisiune nouă pe Antena 1: Nu te supăra, frate! Cu Pepe şi cu magicianul Robert Tudor

Nu te supăra, frate! O nouă producţie intră în grila Antena 1, de trei ori pe săptămână. Nu te supăra, frate, este numele show-ului, după binecunoscutul joc. De altfel, jocul a inspirat formatul TV.

Publicitate

Emisiunea este prezentată de Pepe, cu magicianul Robert Tudor ca "ajutor" - co-prezentator. Va fi difuzată în fiecare miercuri, joi şi vineri, de la ora 17.00.

Desfăşurare:

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările-surpriză.

Pepe:

La finalul anului, am primit şi eu, ca toţi colegii mei, pionul-invitaţie pe care scria doar <Ai toate calităţile de care avem nevoie la Nu te supăra, frate!>. Ştiind doar jocul, pe care îl ştiu de când eram copil şi cu care, de altfel, am crescut, mi-am spus că voi participa cu mare drag în calitate de invitat în cadrul acestui proiect frumos. A urmat apoi propunrea de a fi gazda acestei emisiuni.

Fie că sunt pedepse pentru a înainta sau nu pe tabla de joc, fie că sunt întrebări cu 3 variante de răspuns, va fi cu muuuult râs şi multă voie bună. Pot fi chiar şi jocuri şi provocări între vedetele participante, deci vă daţi seama cum va fi la platoul de filmare. 

Magicianul Robert Tudor:

“Am acceptat fără să stau pe gânduri provocarea Nu te supăra, frate! pentru că îmi doream foarte mult şi de multă vreme să prezint jocuri.

Anul trecut, când emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani se filma la mare, mi-am exprimat dorinţa de a prezenta eu jocurile. Am şi vorbit cu producătorii emisiunii despre asta: <Vă rog, aş putea să prezint eu jocurile? Ştiţi, eu am prezentat şi balul bobocilor, am şi experienţă în emisiuni live…>, dar mi-au spus că nu e momentul, că e bine şi mai ales suficient ceea ce fac! (râde).

M-au chemat după ceva luni în birou, de am crezut că am greşit cu ceva, şi mi-au spus: <Ţii minte cand ne-ai spus că vrei să prezinţi jocuri? Credem că a sosit momentul, Nu te supăra, frate!”

Prima ediţie Nu te supăra, frate, va fi difuzată pe 18 ianuarie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus